Nou consistori papiolenc

2019-06-15 00:00:00

Avui dissabte 15 de juny s’han constituït oficialment els ajuntaments, vint dies després dels comicis municipals. Al Papiol, el ple de constitució de l’Ajuntament s’ha celebrat al matí. Durant l’acte, els regidors i les regidores (onze en total) han pres possessió del càrrec i han escollit el nou alcalde. Joan Borràs és a partir d’avui l’alcalde del Papiol.

Amb Borràs al capdavant, els membres del nou equip de govern papiolenc s’ha format amb tres regidores i tres regidors: Joan Borràs (ERC), Cristina Torrent (ERC), Albert Querol (ERC), Sílvia Romero (ERC), Jordi Bou (Fem el Papiol – JxCAT) i Anna Serra (Fem el Papiol – JxCAT). Les dues formacions han tornat a arribat a un acord per poder governar.

La resta de regidors i regidores que van entrar a l’Ajuntament després de les eleccions del 26 de maig  i que exerciran el seu càrrec a l’oposició són María José Giner (Sumem per El Papiol), Ana Schkot (Sumem per El Papiol), María Jesús Álvarez (Sumem per El Papiol), Isaac Rosa (Sumem per El Papiol) i Meritxell Aguilar (CUP).

És la primera vegada que el consistori papiolenc compta amb més regidores que regidors.

Pel que fa a cares noves, dels onze regidors de l'antic mandat, només en continuen tres: Borràs, Bou i Querol. Tant Bou, com alcalde sortint, com Borràs, com alcalde entrant, han donat la benvinguda als nous companys i a les noves companyes i han acomiadat càlidament els que no seguiran: Montse Garcés, Jordi Medina, Adrià Rius, Salvador Auberni, Òscar Alujas, Olga Torrent, Víctor Pérez i Marta Gimeno.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '15-06-2019 14:44