Veïns i veïnes de Francesc Macià voten com serà el nou carrer

2020-01-13 00:00:00

13.01.20 Al Papiol hi ha aquesta setmana un procés participatiu per decidir entre tres opcions per remodelar un primer tram del carrer de Francesc Macià. Hi participen els veïns i les veïnes dels habitatges compresos entre els números 29 i 44 (de Dr. Fleming a Cardenal Casañas). Abans de les festes de Nadal, l’Ajuntament va convocar una reunió amb les persones implicades per parlar-ne.

Tot i que es tracta d’una consulta no vinculant, l’Ajuntament tindrà en compte l’opció més votada depenent de la participació.

Els tres projectes són semblants i totes les opcions s’han fet a partir de la valoració dels aspectes següents: l’amplada de les voreres perquè s’ajustin a la normativa quant a accessibilitat; la presència dels arbres i les places d’aparcament. Les diferències entre projectes també tenen a veure amb aquests aspectes.

Les votacions d’aquest procés participatius es fan a l’OAC, dins de l’horari d’atenció al públic de l’Ajuntament, on també es poden consultar els croquis dels tres projectes. Hi ha temps fins divendres 17 de gener a les 13.30 hores. Seguidament, es farà el recompte dels vots.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '13-01-2020 11:59