Agenda del Papiol: el nou apartat del web de l'Ajuntament per informar dels esdeveniments socioculturals i esportius

2019-11-14 00:00:00

L’Ajuntament ha afegit al seu web un nou apartat titulat “Agenda del Papiol" per informar on line dels esdeveniments socioculturals i esportius del poble. El nou servei s’ha creat amb l’eina Google Calendar.

Aquest format d’agenda digital té l’avantatge que permet donar la informació i consultar-la en qualsevol moment, així com imprimir-la en paper. A més, aquelles persones que utilitzen Google Calendar com agenda personal poden sincronitzar l’Agenda del Papiol amb els seus calendaris.

Amb aquesta eina es vol incrementar la participació de la ciutadania en els actes i les activitats de la població i facilitar la difusió de la informació dels esdeveniments a qui els organitza.

Les entitats, associacions o penyes poden demanar que les seves propostes es publiquin a l’Agenda del Papiol a través de l’adreça electrònica agendadelpapiol@gmail.com. Per fer-ho, han d’emplenar un document estàndard, que també està disponible a l’apartat web “Agenda del Papiol”.

En els casos en que l’organització dels esdeveniments requereixi demanar permisos (per ocupar la via pública o per utilitzar un espai municipal, per exemple) o quan es demani material en préstec (cadires, taules...), el document s’ha de presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament.

Dins del mateix apartat de l’Agenda del Papiol, s’ha publicat una graella amb el conjunt d’activitats extraescolars per a infants i joves que s’anirà actualitzant cada curs.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-11-2019 14:24