Compromís comarcal pel bon tracte a les persones grans

2019-03-20 00:00:00

20.03.19 La setmana passada els ajuntaments del Baix Llobregat (entre ells, el del Papiol) i el Consell Comarcal van adoptar un compromís territorial amb la gent gran i amb les persones en situació de fragilitat i patiment emocional. Aquest compromís també persegueix lluitar contra les situacions de maltractament.

Aquest compromís s’emmarca en aquest context: a Catalunya cada vegada vivim més anys i la població cada cop és més gran. Aquest envelliment va de la mà de malalties físiques i mentals que fan que les persones grans siguin més vulnerables, així com d’una demanda creixent de recursos per oferir-los atenció i tracte de qualitat. També va acompanyat de situacions d’indefensió i  maltractament.

Davant d’aquesta realitat, els Ajuntaments del Baix Llobregat i el Consell Comarcal s’han compromès a treballar pel bon tracte a la gent gran i a les persones en situació de fragilitat i patiment emocional, així com per facilitar recursos per prevenir els casos de maltractament, per detectar-los i abordar-los, per visibilitzar la realitat perquè tothom se’n sensibilitzi i per protegir aquestes persones.

L’alcalde del Papiol, Jordi Bou, va assistir a l’acte del compromís dijous 14 de març, a la seu del Consell Comarcal, a Sant Feliu de Llobregat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '20-03-2019 11:04