El pati del Castell del Papiol s'habilita com a pàrquing temporalment

2018-03-12 00:00:00

Demà dimarts 13 de març quedarà obert al públic el pati del Castell com a pàrquing públic gratuït mentre duri la rehabilitació del carrer Major i de la plaça de l'Església. Aquest aparcament provisional, amb entrada per Abat Escarré, es podrà utilitzar temporalment com a pàrquing alternatiu a les places que han quedat inutilitzables arran dels treballs a la zona.

Horari: l'horari d'ús d'aquest pàrquing quedarà limitat a un horari: de 8 a 21 h. De les 21 h a les 8 del matí del dia següent quedarà tancat amb clau, i a dins no podrà dormir cap vehicle.

Zona Blava gratuïta limitada a 1 hora:
les places d'aparcament que s'hi habilitaran són places de Zona Blava, amb l'objectiu de facilitar la rotació i l'accés als comerços de la zona. Això vol dir que els vehicles que hi estacionin hauran de tenir en compte els horaris i les normes de la Zona Blava local (indicades als senyals de les zones blaves).

Accés: es podrà accedir al pàrquing del Castell per aquest camí: carrer de Francesc Macià, carrer del Dr. Fleming i carrer de l'Abat Escarré.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03