Joves prodigis del piano aquest dissabte a "Can Pongi"

2018-05-02 00:00:00

L'Escola Municipal de Música del Papiol Miquel Pongiluppi acollirà el proper dissabte 5 de maig un concert que reunirà dos mestres de piano i els seus alumnes, considerats joves talents. Entre aquest grupet de pianistes avantatjats d'entre 13 i 17 anys, es troba el jove papiolenc Joan Flores Bassas. Joan Flores va començar els seus estudis musicals a l'Escola de Música del Papiol ("Can Pongi"), i ara torna a oferir-nos aquest concert amb els seus companys, de la ma del seu mestre actual, Xavier Pardo Sabartés.

La finalitat d'aquesta iniciativa és que els joves comencin a habituar-se a donar concerts amb públic. El concert començarà a les 19 hores i l'entrada és gratuïta, tot i que els assistents podran, si volen, aportar donatius per col·laborar amb els músics, que necessiten estalviar per poder promocionar-se a través de concerts internacionals.

Aquest concert de dissabte al Papiol, que tindrà una durada d'una hora i mitja aproximadament, està organitzat per l'Associació Cultura F, i hi col·labora l'Ajuntament del Papiol i l'Escola Municipal de Música del Papiol M. Pongiluppi.

Hi tocaran, a banda de Joan Flores Bassas, els seus companys Timothé Prouvost, Guglielmo Mamelli, Ramon Serra i Salomon Negoitia; i els profesors Xavier Pardo Sabartés i Helena Ginés.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03