Pagesos i Ajuntament presenten el cartell de la 36a Festa de la Cirera del Papiol

2018-05-24 00:00:00

Enguany el Papiol obre el cor a tothom per mostrar el que molts encara no coneixen d'aquest poble. Pagesos i Ajuntament ens presenten el cartell de l'edició de la festa de 2018. La idea que ha inspirat el cartell és la ruta cultural El Papiol Patrimoni que, precisament, serà presentada per la Festa de la Cirera del Papiol d'enguany (2 i 3 de juny). Així, aquest esdeveniment es consolida com l'ocasió idònia per descobrir i redescobrir aquest poblet tan singular de l'àrea metropolitana de Barcelona.

LA FESTA DE LA CIRERA 2018 PRESENTA LA RUTA EL PAPIOL PATRIMONI

El Papiol compta amb uns quants recursos atractius turísticament, com el seu entorn natural o el seu patrimoni arquitectònic i cultural, per exemple. Una gran ocasió per descobrir i redescobrir aquest municipi singular dins de l'àrea metropolitana, és, precisament, la Festa de la Cirera. Aquest any, el poble del Papiol presenta, en el marc de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, la ruta cultural urbana El Papiol Patrimoni, com a reclam per atraure visitants a la 36a edició de la Festa de la Cirera (2 i 3 de juny de 2018).

La creació d'aquesta ruta cultural urbana persegueix la posada en valor del patrimoni cultural papiolenc i s'ha creat a partir de la retolació exterior d'alguns dels edificis i elements considerats més rellevants perquè tenen un valor arquitectònic, històric o artístic. La ruta està pensada tant per als visitants, que descobriran el patrimoni, com per als veïns, que el redescobriran i, per tant, el valoraran encara més.

Expressament, amb motiu de la Festa de la Cirera, s'organitzaran recorreguts guiats que explicaran els diferents elements que integraran la ruta. Es faran per als visitants, i pensant, sobretot, en els veïns.

NOU EMPLAÇAMENT DEL RECINTE FIRAL DE LA FESTA DE LA CIRERA


A causa de les obres de remodelació i millora del carrer Major i de la plaça de l'Església, aquest any el recinte firal de la Festa de la Cirera es trasllada del carrer Major a la zona de la Pista Ludicoesportiva, al carrer de Ca n'Esteve de la Font, on s'instal·laran els firaires. Com cada any, l'Ajuntament del Papiol, en col·laboració de les entitats del poble, han preparat un programa d'activitats adreçades a tots els públics.

PROGRAMA D'ACTIVITATS

El programa estarà aviat disponible a: http://www.elpapiol.cat/papiol/apartats/index.php?apartat=286

HORARIS RECORREGUTS GUIATS DE LA RUTA EL PAPIOL PATRIMONI

Dissabte 2 de juny: 18 h
Diumenge 3 de juny: 11 i 18 h


Inscripcions a l'estand de l'Ajuntament del Papiol (recinte firal)
Sortida de la ruta amb guia: Ajuntament del Papiol
Grups limitats per ordre d'inscripcions


Foto: Pere Figueras, president de l'Associació de Pagesos del Papiol (esq.) i Adrià Rius, regidor d'Agricultura, Festes i Comunicació.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03