S'espera una alta participació en la Mitja Kids de l'1 de maig

2018-04-26 00:00:00

El proper dimarts 1 de maig tindrà lloc la tercera edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. L'objectiu de la Mitja Kids és encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits. Atès el nombre d'inscripcions, en augment des de la primera edició, la Mitja Kids pot presumir d'haver-ho aconseguit. Dimarts n'hi haurà que correran amb bolquers.

Es tracta de la primera cursa d'aquestes característiques a la comarca del Baix Llobregat, adreçada a corredors i corredores de menys de 18 anys. Hi participen infants i joves del Papiol, però també d'altres poblacions dels voltants.

L'any passat el nombre de participants va ser de 279 i l'anterior, de 217. Aquest any, s'ha arribat a les 300 inscripcions.

Les inscripcions, que s'havien de fer a través del web, ja estan tancades. S'han tancat una setmana abans per poder complir amb les limitacions que posa el Parc de Collserola quant al nombre de corredors, tot i que l'organització de la cursa compta amb alguns dorsals per inscripcions d'última hora in situ.

La Mitja Kids té com a lema "el que importa és participar": aquest és l'esperit de tots els esdeveniments organitzats sota la marca Mitja del Castell del Papiol. La competició, que a més és una festa en què participa tota la població, proposa el mateix format que l'anterior.

4 CIRCUITS PER COLLSEROLA (1 A 17 ANYS)

Els circuits que proposa la Mitja Kids del Papiol són tots quatre pel Parc Natural de Collserola i dins el terme municipal del Papiol. En els quatre casos, el punt de sortida i de meta se situarà a Les Escletxes. La sortida serà a les 10 del matí. Els corredors i les corredores participaran en les diferents categories que s'han establert per franges d'edat: Mitja Mini (1.000 metres), Mitja Kids (1.500 metres), Mitja Joves (3.000 metres) i Mitja Junior (5.000 metres).

CAMPANYA PER ENVIAR CALÇAT PER A UN POBLE DEL MARROC

Un altre distintiu dels esdeveniments amb el segell Mitja del Castell són les campanyes solidàries que promouen. Així, l'edició d'enguany de la Mitja Kids ha aconseguit portar personalment al Marroc un munt de calçat gràcies a la campanya que van organitzar recentment per recollir sabates d'infant entre els veïns i veïnes del Papiol.

Més informació a http://mitjadelcastell.com/mitjakids.html

PROTAGONISTES DEL PROGRAMA ?ATALAIAR' D'ETV

Aquest cap de setmana , ETV emetrà una entrevista als organitzadors de la Mitja Kids dins del programa ?Atalaiar'. Hores de les emissions del programa: divendres 27 d'abril a les 17.30 h, la matinada de dissabte a diumenge a les 2.30 h i dimarts 1 de maig a les 20.30 h.

http://etv.xiptv.cat/atalaiar
.....................
Foto facilitada per l'organització: participants d'un entrenament per a la Mitja Kids 2018.Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03