Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Escola Municipal de Música i Dansa Miquel Pongiluppi

Claustre de l'Escola Municipal de Música i Dansa 2014-2015
Ampliar en una finestra emergent Claustre de l'Escola Municipal de Música i Dansa 2014-2015
Des dels seus orígens al 1993, l'Escola Municipal de Música Miquel Pongiluppi inicia les seves activitats formatives a la fi de promoure el desenvolupament de la música en totes les seves vessants, impulsant les inquietuds creatives, facilitant els coneixements de la pràctica musical i també en el desig de potenciar tots aquells valors humans que són inherents a l'activitat artística.

Som una escola amb voluntat de crèixer i fer camí en l'àmbit musical. Volem potenciar els coneixements sense oblidar la formació global de les persones. La capacitat de propiciar la sensibilitat, una actitut oberta davant de la diversitat de corrents musicals amb un programa d'estudis complet, estructurat, flexible i la metodologia adequada, són els intruments amb els que comptem per a aconseguir els nostres objectius. Aquesta ha estat i és la filosofia desenvolupada per l'Escola Municipal de Música del Papiol des del seu inici.

La nostra institució compta actualment amb 150 alumnes i una plantilla de professors amb voluntat de treball i amb l'objectiu de que la nostra institució sigui oberta, imaginativa, participativa i plena d'i·lusió. El que pretenem és dotar al poble d'un espai on apendre, impulsant l'obra de futurs músics que viuen al Papiol. Amb aquest desig esperem poder potenciar al màxim les facultats creatives dels alumnes, així com vetllar dia a dia pel futur dels nostres joves artistes.

Projecte Educatiu del Centre

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: