Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Mercat del trasto

Mercat del trasto
Ampliar en una finestra emergent Mercat del trasto
El Mercat del Trasto és un mercat d’objectes usats o fets amb material reciclat, que organitza el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Papiol.

L'objectiu del mercat és evitar que molts objectes que encara són en bon estat esdevinguin residus. Un estalvi ambiental que alhora ho és per a les butxaques de tothom.

La participació és oberta a tots els veïns i veïnes del municipi particulars i al comerç professional del Papiol.

Es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat o associació.
La participació de professionals del comerç només serà permesa en format “outlet” o liquidació d’stocks; excepte per productes alimentaris i/o artesania.

El mercat del trasto es celebra al nostre municipi des de l'any 2010 en diferents formats, els més recents durant la setmana de prevenció de residus (al mes de novembre) i durant la Festa de la Cirera (primer cap de setmana de juny)

Inscripció al mercat del trasto del 26 de novembre de 2017

Condicions

1. El Mercat del Trasto es celebrarà el dia 26 de novembre des de les 10 del matí fins les 14h, al carrer del Carme.

2. L’horari per muntar la parada és de 9.00 a 10.00 hores i per desmuntar-la de 14.00 a 15.00 hores.

3. En el mercat es poden comprar, vendre, intercanviar o regalar tot tipus d’objectes de segona mà en bon estat.

4. Queda prohibida la venda d’animals o productes perillosos o nocius per la salut, pel benestar de la població, el medi ambient o la qualitat i neteja dels espais públics.

5. Queda prohibida la venda d’aliments.

6. La parada és de 2x2 metres i no disposa de cap tipus d’infraestructura, cada participant ha de portar la seva, si ho considera necessari.

7. Cada participant és responsable dels seus objectes, tant del transport i col•locació, com de la seva recollida una vegada finalitzat el mercat.

8. Es regula un màxim de 2 parades per a particulars i de 3 parades per entitats.

9. Els vehicles dels participants no podran ocupar l’espai on s’ubica el mercat.

Inscripcions

1. Per participar-hi, cal dur a terme una inscripció, que s'obrirà des del dia 23 d'octubre al 21 de novembre a través de:

El Departament de Medi Ambient
L'Oficina d'Atenció al Ciutadà
La pàgina web de l'Ajuntament

Les inscripcions són limitades. En cas que la demanda superi l’oferta disponible de parades, es respectarà de forma rigorosa l'ordre d'inscripció.

L’Ajuntament es reserva la facultat d’anul•lar la parada el dia del mercat si es comprova que no s’ajusta a les condicions anteriorment esmentades.

2. Un cop finalitzat el període de preinscripció, l’organització confirmarà per correu electrònic o per telèfon (en cas de no disposar de correu electrònic), la inscripció i adjudicació de la parada/des sol•licitades.

3. El termini de resolució és fins el dia 22 de novembre a les 13 h del migdia. El silenci administratiu s’interpretarà com a negatiu.

Ompliu tots els camps del formulari, especialment els camps de telèfon de contacte i correu electrònic
Mercat del trasto
Nom
Cognoms
NIF/NIE
Adreça
Població
Escriu la teva adreça electrònica si vols rebre més informació
Mòbil
Telèfon
Nombre parades
D’acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incloses al fitxer 'Fires, festes i mercats', el responsable del qual és l’Ajuntament del Papiol. Les vostres dades es tractaran amb la finalitat de gestionar les parades del Mercat del Trasto.

De la mateixa manera, omplint les dades d’aquest formulari i lliurant-lo, autoritzeu la cessió d’aquestes dades a altres administracions i/o entitats, únicament en els cassos en que així ho requereixi acomplir amb la finalitat indicada.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del DNI, adreçada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament: Av. de la Generalitat, 7-9, 08754 del Papiol. També podeu exercir els vostres drets enviant un correu electrònic a l’adreça oac.elpapiol@elpapiol.cat.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: