Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Festa de la Cirera 2018

Cartell Festa de la Cirera 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell Festa de la Cirera 2018
Ruta El Papiol Patrimoni
Ampliar en una finestra emergent Ruta El Papiol Patrimoni
La Festa de la Cirera 2018 presentarà la ruta El Papiol Patrimoni

El Papiol compta amb uns quants recursos atractius turísticament, com el seu entorn natural o el seu patrimoni arquitectònic i cultural, per exemple. Una gran ocasió per descobrir i redescobrir aquest municipi singular dins de l’àrea metropolitana, és, precisament, la Festa de la Cirera. Aquest any, el poble del Papiol presenta, en el marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, la ruta cultural urbana El Papiol Patrimoni, com a reclam per atraure visitants a la 36a edició de la Festa de la Cirera (2 i 3 de juny de 2018)

La creació d’aquesta ruta persegueix la posada en valor del patrimoni cultural papiolenc. Així mateix, es pot complementar amb algunes propostes pel nostre entorn natural, com la ruta de turisme de natura i salut del Papiol a l’ermita de la Salut.

La ruta cultural urbana El Papiol Patrimoni s’ha creat a partir de la retolació exterior d’alguns dels edificis i elements considerats més rellevants perquè tenen un valor arquitectònic, històric o artístic. La ruta està pensada tant per als visitants, que descobriran el patrimoni, com per als veïns, que el redescobriran i, per tant, el valoraran encara més.

Expressament, amb motiu de la festa, s’organitzaran recorreguts guiats que explicaran els diferents elements que integraran la ruta. Es faran per als visitants, i pensant, sobretot, en els veïns.


L’ocasió idònia per descobrir i redescobrir el Papiol

La Festa de la Cirera del Papiol és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Pagesos del Papiol i l’Ajuntament del municipi. Va néixer el 1983, més com a festa de la pagesia (amb caràcter de celebració) que no pas com a fira (amb finalitats més comercials i de promoció econòmica).

Els plans per al futur són que cada cop vagi prenent més caire de fira, i que a banda de la cirera també es promocionin altres productes de la terra i activitats com el comerç i la restauració, sense que perdi, però, els seus orígens. 

A través de la Festa de la Cirera, també es vol promocionar turísticament la localitat.

Horaris recorreguts guiats de la ruta El Papiol Patrimoni

Dissabte 2 de juny: 18 h
Diumenge 3 de juny: 11 i 18 h

Inscripcions a l’estand de l’Ajuntament del Papiol (recinte firal)

Sortida de la ruta amb guia: Ajuntament del Papiol
Grups limitats per ordre d’inscripcions

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: