Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Ensenyament

Notícies

Conèixer món amb l’Esport Base
 • Conèixer món amb l’Esport Base
  Data de publicació: 06.06.17
  El passat cap de setmana, els nens de l’equip infantil de futbol de l’Esport Base del Papiol es va desplaçar fins al poble francès de Lalbenque per jugar-hi un torneig internacional. Els papiolencs han tornat amb la copa de campions i amb una pila de bons records de l’experiència. De la victòria papiolenca, se’n va fer ressò la premsa francesa.
Constituït el Consell educatiu municipal del Papiol
 • Constituït el Consell educatiu municipal del Papiol
  Data de publicació: 06.04.17
  El Consell educatiu municipal del Papiol (CEP) és un òrgan participatiu que ha de servir per debatre tots aquells aspectes rellevants relacionats amb l’educació dels nens i joves del poble. La seva creació va ser aprovada pel ple municipal el passat mes de juliol. Dimarts 4 d’abril va tenir lloc la sessió pública de constitució d’aquest ens consultiu i deliberatiu. Un cop escollits els membres del plenari del Consell Educatiu del Papiol, l’organisme ja pot començar a treballar.
Alumnes del Pau Vila aprenen com funcionen les empreses del Papiol
 • Alumnes del Pau Vila aprenen com funcionen les empreses del Papiol
  Data de publicació: 07.03.17
  Eladiet, ubicada al polígon industrial Sud del Papiol, ha estat l’empresa escollida per l’escola Pau Vila del Papiol perquè els alumnes de sisè acabin de comprendre com funciona una fàbrica avui dia. La visita que han fet aquest matí a Eladiet s’emmarca en les diferents activitats que estan fent aquests dies els escolars per estudiar la Revolució Industrial i les cadenes de muntatge d’una fàbrica.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: