Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Ensenyament

Notícies

Cinc alumnes del Papiol van participar ahir al Concurs d’idees innovadores a Molins de Rei
 • Cinc alumnes del Papiol van participar ahir al Concurs d’idees innovadores a Molins de Rei
  Data de publicació: 29.11.17
  L’institut d’ESO Bernat el Ferrer de Molins de Rei va acollir ahir la 13a edició de la jornada Dia de l’emprenedor, en la qual participen instituts de secundària de la Zona Vall Baixa del Baix Llobregat. Una de les activitats de la jornada que més interès desperta és el Concurs d’idees innovadores. En l’edició del concurs d’enguany van participar els dos instituts que hi ha Molins de Rei (on estudien els joves del Papiol) i quatre centres més de la comarca. Cinc alumnes del Papiol han participat en els projectes que es van presentar al concurs.
Un nou sorral per als alumes d’infantil!
 • Un nou sorral per als alumes d’infantil!
  Data de publicació: 12.09.17
  Primer dia de curs escolar avui. Durant les vacances s’han fet un seguit de treballs de reparació i manteniment als tres centres educatius del Papiol per començar el nou curs en unes instal•lacions en perfectes condicions. Un dels treballs més celebrats el primer dia de pati dels més petits ha estat el nou sorral on han quedat ben arrebossats!
Conèixer món amb l’Esport Base
 • Conèixer món amb l’Esport Base
  Data de publicació: 06.06.17
  El passat cap de setmana, els nens de l’equip infantil de futbol de l’Esport Base del Papiol es va desplaçar fins al poble francès de Lalbenque per jugar-hi un torneig internacional. Els papiolencs han tornat amb la copa de campions i amb una pila de bons records de l’experiència. De la victòria papiolenca, se’n va fer ressò la premsa francesa.

Agenda


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: