Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Ensenyament

Notícies

Constituït el Consell educatiu municipal del Papiol
 • Constituït el Consell educatiu municipal del Papiol
  Data de publicació: 06.04.17
  El Consell educatiu municipal del Papiol (CEP) és un òrgan participatiu que ha de servir per debatre tots aquells aspectes rellevants relacionats amb l’educació dels nens i joves del poble. La seva creació va ser aprovada pel ple municipal el passat mes de juliol. Dimarts 4 d’abril va tenir lloc la sessió pública de constitució d’aquest ens consultiu i deliberatiu. Un cop escollits els membres del plenari del Consell Educatiu del Papiol, l’organisme ja pot començar a treballar.
Alumnes del Pau Vila aprenen com funcionen les empreses del Papiol
 • Alumnes del Pau Vila aprenen com funcionen les empreses del Papiol
  Data de publicació: 07.03.17
  Eladiet, ubicada al polígon industrial Sud del Papiol, ha estat l’empresa escollida per l’escola Pau Vila del Papiol perquè els alumnes de sisè acabin de comprendre com funciona una fàbrica avui dia. La visita que han fet aquest matí a Eladiet s’emmarca en les diferents activitats que estan fent aquests dies els escolars per estudiar la Revolució Industrial i les cadenes de muntatge d’una fàbrica.
Dues mares de Cria Papiol a punt de publicar un llibre il•lustrat per a nens
 • Dues mares de Cria Papiol a punt de publicar un llibre il•lustrat per a nens
  Data de publicació: 27.02.17
  Les papiolenques Ángela Flores i Mary Rodríguez, totes dues vinculades a l’associació de criança Cria Papiol, estan a punt de publicar un conte infantil amb il•lustracions. La voluntat és ajudar els nens i nenes que comencen el “col•le” i que s’hi han d’adaptar. El podrem gaudir abans de Sant Jordi. El projecte l’han finançat a través d’una campanya de Verkami, que ha seduït micromecenes d’arreu, que han aportat molt més de la quantitat que necessitaven per a la publicació dels 100 primers exemplars.

Agenda


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: