Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Ensenyament

Notícies

Els nens i nenes de l’Escola es fan seu el patrimoni cultural del poble
 • Els nens i nenes de l’Escola es fan seu el patrimoni cultural del poble
  Data de publicació: 27.02.18
  L’Escola Pau Vila del Papiol dedica uns dies l’any a treballar sobre un tema des de diferents enfocaments: la Setmana Temàtica, un projecte que vol potenciar les diferents competències dels escolars. Amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, la regidoria de Cultura va proposar a l’Escola que el centre d’interès de la Setmana Temàtica d’enguany fos el patrimoni cultural del Papiol, amb l’objectiu que els nens i nenes se’l facin seu.
Alumnes del Pau Vila estudien la Festa Major
 • Alumnes del Pau Vila estudien la Festa Major
  Data de publicació: 02.02.18
  Els nens i nenes del col•legi de primària Pau Vila del Papiol estudien aquests dies la Festa Major del seu poble, el seu significat, el que representa, com s’organitza, els seus elements... Aquest matí, un grup d’escolars ha visitat el local del Cavall Armat, davant l’Ajuntament. Han pogut veure la bèstia de foc, icona de les festes papiolenques, i han pogut parlar amb membres de l'entitat del Cavall Armat. La canalla vestia samarretes de diferents colors, un gest que feia referència a la indumentària de les penyes per la Festa Major.
Cinc alumnes del Papiol van participar ahir al Concurs d’idees innovadores a Molins de Rei
 • Cinc alumnes del Papiol van participar ahir al Concurs d’idees innovadores a Molins de Rei
  Data de publicació: 29.11.17
  L’institut d’ESO Bernat el Ferrer de Molins de Rei va acollir ahir la 13a edició de la jornada Dia de l’emprenedor, en la qual participen instituts de secundària de la Zona Vall Baixa del Baix Llobregat. Una de les activitats de la jornada que més interès desperta és el Concurs d’idees innovadores. En l’edició del concurs d’enguany van participar els dos instituts que hi ha Molins de Rei (on estudien els joves del Papiol) i quatre centres més de la comarca. Cinc alumnes del Papiol han participat en els projectes que es van presentar al concurs.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: