Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Esports

Notícies

La trail Mitja del Castell del Papiol arriba a la 5a edició amb la màxima participació
 • La trail Mitja del Castell del Papiol arriba a la 5a edició amb la màxima participació
  Data de publicació: 19.10.18
  La cursa de muntanya papiolenca Mitja del Castell, que tindrà lloc aquest diumenge 21d’octubre al matí, arriba a la cinquena edició i es consolida entre els aficionats al trail com una cursa idònia per conèixer els recons més amagats del Parc de Collserola, dins del terme del Papiol. Els experts, a més, la qualifiquen de “trencacames”. A banda dels professionals, cada cop atreu més aficionats i més dones. Enguany, corredors del moviment Egoísmo Positivo empenyeran tres cadires de rodes perquè les persones amb mobilitat reduïda també puguin participar-ne.
La gimnàstica artística també arriba al Papiol
 • La gimnàstica artística també arriba al Papiol
  Data de publicació: 23.05.18
  El proper 26 de maig, el pavelló poliesportiu municipal del Papiol acollirà el Primer Trofeu Vila del Papiol de Gimnàstica Artística (nivell escolar), un esdeveniment esportiu absolutament nou en aquest municipi. Tota una jornada dedicada una pràctica esportiva de les anomenades “minoritàries”, però que al Papiol cada cop hi ha més nenes que la practiquen. L’esdeveniment està organitzat pel Club Gimnàs Molins de Rei, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol.
S’espera una alta participació en la Mitja Kids de l’1 de maig
 • S’espera una alta participació en la Mitja Kids de l’1 de maig
  Data de publicació: 26.04.18
  El proper dimarts 1 de maig tindrà lloc la tercera edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. L’objectiu de la Mitja Kids és encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits. Atès el nombre d’inscripcions, en augment des de la primera edició, la Mitja Kids pot presumir d’haver-ho aconseguit. Dimarts n’hi haurà que correran amb bolquers.
10 anys del Gran Premi Vila del Papiol
 • 10 anys del Gran Premi Vila del Papiol
  Data de publicació: 15.03.18
  Aquest diumenge 18 de març el Polígon Industrial Sud del Papiol acollirà de nou una matinal de ciclisme de carretera per veterans i veteranes, una carrera que puntua dins la Xallenge Catalana de Veterans 2018. Hi participaran ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories Màster 40, Màster 50 i Màster 60 (homes) i Elit (dones) de diversos clubs catalans.
La Trail Mitja del Castell posiciona El Papiol com a referent entre els corredors i corredores de m
 • La Trail Mitja del Castell posiciona El Papiol com a referent entre els corredors i corredores de muntanya
  Data de publicació: 25.10.17
  Un any més, la cursa de muntanya papiolenca Mitja del Castell, que el passat diumenge 22 d’octubre va arribar a la quarta edició, ha tornat a cridar l’atenció de corredors de renom en les curses de muntanya, així com de veïns del poble aficionats a l’esport del trail, que també aconsegueixen molt bons resultats. Però sobretot de corredores, ja que edició rere edició ha anat creixent la participació femenina. Maite Urrutia Alonso va ser proclamada guanyadora absoluta de la carrera per tercera vegada consecutiva.
La Trail Mitja del Castell del Papiol arriba a la 4a edició amb novetats
 • La Trail Mitja del Castell del Papiol arriba a la 4a edició amb novetats
  Data de publicació: 18.10.17
  La cursa de muntanya papiolenca Mitja del Castell, que tindrà lloc aquest diumenge 22 d’octubre, incorpora enguany un segon circuit, pensat per als qui volen iniciar-se en la pràctica del trail, un esport que consisteix a córrer per la muntanya, però fora pistes, i que va guanyat aficionats, entre els quals, cada cop, més papiolencs i papiolenques.
 El CEM El Papiol comptarà amb 200 m2 més d’instal•lacions per a activitats esportives
 • El CEM El Papiol comptarà amb 200 m2 més d’instal•lacions per a activitats esportives
  Data de publicació: 03.08.17
  Durant aquest estiu, es faran una sèrie de treballs de millora i ampliació de les instal•lacions del Centre Esportiu Municipal (CEM) El Papiol. Les obres es poden fer gràcies al fet que la part del complex que fins ara funcionava com a magatzem de la brigada municipal ha quedat buit. Aquest espai quedarà convertit en noves sales per activitats esportives.
Estrenat el nou terra del poliesportiu per la Festa Major
 • Estrenat el nou terra del poliesportiu per la Festa Major
  Data de publicació: 26.07.17
  Amb les activitats esportives de la Festa Major del Papiol d’aquest any, ha quedat estrenat el nou paviment de la pista del pavelló poliesportiu municipal, ara de color taronja. Els treballs per renovar el terra s’han sumat als de les reformes a la coberta de la instal•lació i a unes altres obres que tenien com a objectiu reforçar l’estabilitat de l’estructura d’acord amb la normativa vigent.
Conèixer món amb l’Esport Base
 • Conèixer món amb l’Esport Base
  Data de publicació: 06.06.17
  El passat cap de setmana, els nens de l’equip infantil de futbol de l’Esport Base del Papiol es va desplaçar fins al poble francès de Lalbenque per jugar-hi un torneig internacional. Els papiolencs han tornat amb la copa de campions i amb una pila de bons records de l’experiència. De la victòria papiolenca, se’n va fer ressò la premsa francesa.
El Papiol torna a acollir la Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola
 • El Papiol torna a acollir la Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola
  Data de publicació: 29.03.17
  Dissabte 1 d’abril El Papiol albergarà per tercer any consecutiu la sortida i l’arribada d’una cursa de muntanya que tornarà a posar a prova la capacitat d’orientació dels participants. La cursa es diu Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola. Durant 6 hores, les parelles o equips que s’hi inscriuran practicaran un esport conegut com ‘rogaining’. Els escenaris de la cursa seran, un cop més, com el seu nom indica, els indrets i paratges de Collserola, entre els quals hi ha l’entorn muntanyenc de la nostra localitat.
La Mitja del Castell relleva l’Esport Base en l’organització de la cursa de l’1 de maig
 • La Mitja del Castell relleva l’Esport Base en l’organització de la cursa de l’1 de maig
  Data de publicació: 28.03.17
  Fa més d’una dècada que l’1 de maig a les agendes dels papiolencs hi ha anotada la paraula “cursa”. Això continuarà igual. Des d’aquest any, però, amb alguns canvis. Principalment, pel que fa al nom de la cursa, l’entitat que encapçalarà l’organització de l’esdeveniment i l’edat dels participants. Després de 14 edicions, la Cursa Popular Vila del Papiol, organitzada per l’Esport Base, dóna pas a la Mitja Kids, organitzada per l’entitat Mitja del Castell, especialitzada en curses. Esport Base col•laborarà amb Mitja del Castell, com fins ara ho havia fet Mitja de Castell amb Esport Base. La nova versió de la cursa de l’1 de maig comptarà també amb el suport de l’Ajuntament.
 9è Gran Premi Vila del Papiol: Salvador Gálvez, proclamat de nou guanyador de la seva categoria
 • 9è Gran Premi Vila del Papiol: Salvador Gálvez, proclamat de nou guanyador de la seva categoria
  Data de publicació: 13.03.17
  Quasi 200 ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories Màster 40, Màster 50 i Màster 60 (homes) i Elit (dones) van representar ahir diversos clubs catalans en el 9è Gran Premi Vila del Papiol, una carrera de carretera que puntuava dins la Xallenge Catalana de Veterans 2017. El papiolenc Salvador Gálvez, del club Galvesport, organitzador de la carrera, es va proclamar guanyador de la seva categoria (Màster 60) i va quedar tercer en la segona carrera del premi, en què competien els Màster 50, els Màster 60 i les dones (categoria Elit). Aquest any, els ciclistes de la Màster 40 van competir sols.
Diumenge 12 de març: 9è Gran Premi Vila del Papiol de ciclisme de carretera
 • Diumenge 12 de març: 9è Gran Premi Vila del Papiol de ciclisme de carretera
  Data de publicació: 09.03.17
  Anunciem la matinal de ciclisme de carretera que tindrà lloc aquest diumenge 12 de març a la zona del polígon Industrial Sud del Papiol. Una carrera de 60 km organitzada per novè any consecutiu pel club ciclista GALVESPORT, amb el suport de l’Ajuntament del Papiol i el Club Bici Muntanya del Papiol. L’esdeveniment és un exemple de la notable afició a la bicicleta que hi ha en aquesta localitat. Es tracta del 9è Gran Premi Vila del Papiol, una carrera que puntua per a la Xallenge Catalana de Veterans 2017.
Santa Eulàlia amb La Marató
 • Santa Eulàlia amb La Marató
  Data de publicació: 09.12.16
  Les festes de Santa Eulàlia del Papiol coincideixen amb La Marató de TV3 i, per aquest motiu, les activitats esportives estaran molt presents al programa de les festes papiolenques. Diumenge 18 de desembre al matí, per donar suport a La Marató, el Centre Esportiu Municipal (CEM) El Papiol, amb entitats de la localitat, han organitzat una matinal amb activitats esportives pensades per a tota la família amb la finalitat de recaptar fons per a la fundació La Marató. Us detallem el programa d’activitats solidàries amb La Marató, en el marc de les festes de Santa Eulàlia del Papiol.
Partits del cap de setmana del 3 i 4 de desembre (Agenda)
Partits del cap de setmana del 26 i 27 de novembre (Agenda)
 • Partits del cap de setmana del 26 i 27 de novembre (Agenda)
  Data de publicació: 25.11.16
  Llistat dels partits que els diferents equips de futbol, basquet, futbol sala i handbol del Papiol jugaran aquest dissabte i diumenge. Recordeu que diumenge 27 de novembre, a partir de les 10.30 h, tindrà lloc la presentació dels equips de l’Esport Base del Papiol al camp de futbol municipal. Si plou, es traslladarà l’acte al pavelló municipal.

Partits del cap de setmana del 19 i 20 de novembre (Agenda)
El Papiol assegura el futur de les curses de muntanya amb la primera trail infantil del Baix Llobregat
 Partits del cap de setmana del 12 i 13 de novembre
Mitja del Castell del Papiol Kids 2016
 • Mitja del Castell del Papiol Kids: la primera trail per a nens del Baix Llobregat (13 nov. 2016)
  Data de publicació: 09.11.16
  Aquest diumenge 13 de novembre tindrà lloc al Papiol un esdeveniment esportiu popular innovador: la primera cursa de muntanya per a nens de la comarca, una versió de la trail papiolenca Mitja del Castell per a corredors i corredores fins a 14 anys. Parlem de la Mitja del Castell Kids del Papiol, un a iniciativa que podria ser el primer pas cap a la creació d’una escola infantil de trail al Baix Llobregat.
Partits del cap de setmana del 29 i 30 d’octubre
Novetats i millores al CEM per aquest nou curs
 • Novetats i millores al CEM per aquest nou curs
  Data de publicació: 25.10.16
  Amb la voluntat de millorar els serveis que ofereix, el Centre Esportiu Municipal (CEM) El Papiol ha ampliat els seus horaris. Durant el curs escolar, dimarts i dijous obrirà a les 7 del matí. A l’ampliació horària, s’afegeix la millora de la climatització de la sala de fitness, bicicletes per fer spinning, un programa d’activitats dirigides ampliat i amb novetats, un nou servei de dietètica i nutrició i una botiga on-line.
Crònica Mitja del Castell 2016
 • El Papiol és esport i natura; El Papiol és gent que s’implica
  Data de publicació: 18.10.16
  500 corredors i corredores van participar el passat diumenge 16 d’octubre en la tercera edició de la Trail Mitja del Castell del Papiol, una “trencacames” d’uns 23 km per alguns dels recons menys coneguts del Parc de Collserola. Lluís Borràs i Mònica Lozano, els primers papiolencs que van creuar la meta. La següent proposta que fan els organitzadors de la carrera és una versió “kids” el proper 13 de novembre.
Partits del cap de setmana del 8 i 9 d’octubre
 • Partits del cap de setmana del 8 i 9 d’octubre
  Data de publicació: 07.10.16
  Llistat dels partits que els diferents equips de futbol, basquet i handbol del Papiol jugaran aquest dissabte i diumenge. L’equip Orange de futbol sala comença la lliga aquest cap de setmana.
3ª edició de la cursa de muntanya Mitja del Castell
 • 3ª edició de la cursa de muntanya Mitja del Castell
  Data de publicació: 06.10.16
  “De curses de muntanya, n’hi ha moltes, però aquesta és especial, perquè tot el poble s’hi entrega”: En això va coincidir l’any passat tothom: corredors, guanyadors, organitzadors, voluntaris, col•laboradors i públic. El Papiol compta amb alguns dels indrets més desconeguts del Parc Natural de Collserola. La Trail Mitja del Castell és una cursa de muntanya que proposa un recorregut “trencacames” d’uns 23 km per alguns d’aquests paratges. La carrera tindrà lloc el pròxim diumenge 16 d’octubre. Els seus impulsors es plantegen crear l’escola infantil de trail del Baix Llobregat.
Partits del cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre
 • Partits del cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre
  Data de publicació: 30.09.16
  Llistat dels partits que els diferents equips de futbol, basquet i handbol del Papiol jugaran aquest dissabte i diumenge. L’equip Orange de futbol sala descansa aquest cap de setmana.
Partits del cap de setmana del 24 i 25 de setembre
 • Partits del cap de setmana del 24 i 25 de setembre
  Data de publicació: 23.09.16
  Quarta jornada de lliga de l’amateur de la Unió Esportiva (UE) Papiol (futbol) contra el Castelldefels aquest diumenge 25 de setembre al camp municipal de futbol del Papiol i dissabte el juvenil de la UE Papiol s’enfrontarà a casa contra del Sant Just Desvern en un partit amistós. Diumenge a la tarda, el pavelló municipal del Papiol acollirà un entrenament de la selecció catalana femenina d'handbol. El basquet comença campionat i el futbol sala continua amb partits amistosos. Pel que fa a l’Esport Base, matí de dissabte ple de partits, tant a casa com fora.
Partits del cap de setmana de l’Aplec de la Salut
 • Partits del cap de setmana de l’Aplec de la Salut
  Data de publicació: 09.09.16
  L’Esport Base ha reiniciat ja la seva activitat després de les vacances de l’estiu i aquest cap de setmana alguns dels equips de futbol d’aquesta entitat infantil i juvenil jugaran els primers partits del curs. D’altra banda, segona jornada de lliga per al Amateur de la UE El Papiol (futbol), a casa. I fora, partit de futbol sala de l’Orange Papiol. El Sènior A masculí del Club de Basquet Papiol jugarà dissabte al poliesportiu papiolenc.
Nous curs esportiu 2016/2017 dels equips de Papiol
 • Nous curs esportiu 2016/2017 dels equips del Papiol
  Data de publicació: 01.09.16
  Els diferents equips de futbol, basquet, handbol i futbol sala del Papiol han tornat ja de les vacances i de mica en mica retornen a l’activitat. Han iniciat o estan a punt d’iniciar la pretemporada i ja han començat a disputar partits, la majoria dels quals amistosos. Aquest cap de setmana, l’Amateur de la Unió Esportiva (futbol) jugarà el primer partit de lliga (3a catalana), al camp municipal del Sant Esteve Sesrovires. Dilluns engega de nou l’Esport Base.
Futbol - La UE Papiol comença la pretemporada amb una junta nova
 • Futbol - La UE Papiol comença la pretemporada amb una junta nova
  Data de publicació: 23.08.16
  Aquesta setmana, la Unió Esportiva Papiol reprèn l’activitat amb dos partits de l’equip Amateur (3a catalana) que es disputaran a casa. La temporada s’ha iniciat sota la direcció d’un nou president i una junta renovada, que ja hi estan exercint. L'equip comptarà aquest curs amb més jugadors papiolencs.
Eleccions a la junta directiva de la UE Papiol
 • Eleccions a la junta directiva de la UE Papiol
  Data de publicació: 02.08.16
  Fins el dia 11 d’agost hi ha temps per presentar candidatura per a la nova junta directiva de l’entitat futbolística Unió Esportiva Papiol. És el que es va decidir ahir al vespre al camp de futbol municipal durant l’assemblea general dels socis el tema principal de la qual, precisament, va ser el relleu dels dirigents. Les eleccions del nou equip de la junta de la UE Papiol estan convocades per al dia 1 de setembre. Les candidatures es poden presentar a l’Ajuntament. Ja n’hi ha una que s’ha presentat per agafar el relleu.
L’Esport Base del Papiol celebra aquest dissabte el seu 25è aniversari
 • L’Esport Base del Papiol celebra aquest dissabte el seu 25è aniversari
  Data de publicació: 08.06.16
  L’entitat local Esport Base del Papiol fa 25 anys. Per celebrar-ho, aquest dissabte 11 de juny, convida a tota la població a una festa que durarà tot el dia. La festa coincideix amb la cloenda de la temporada. L’entitat, l’objectiu de la qual és formar els nens i nenes com a persones a través de la pràctica esportiva, convida a totes les persones que hi han format part al llarg d’aquests 25 anys a participar en els partits programats al llarg de la jornada.
Aquest diumenge al Papiol, a peu pel bosc amb el GEP o en bici per la carretera amb GALVESPORT
 • Aquest diumenge al Papiol, a peu pel bosc amb el GEP o en bici per la carretera amb GALVESPORT
  Data de publicació: 26.05.16
  Anunciem la matinal de ciclisme de carretera que tindrà lloc diumenge 29 de maig a la zona del polígon Industrial Sud del Papiol. Una carrera de 60 km organitzada per vuitè any consecutiu pel club ciclista GALVESPORT, amb la col•laboració del club Bicimuntanya del Papiol i de l’Ajuntament. L’esdeveniment coincideix amb la 30a edició de la Caminada Popular pels paratges boscosos del terme municipal i que organitza el Grup Excursionista del Papiol (GEP), també amb la col•laboració de l’Ajuntament.
 L’Ajuntament contractarà temporalment un tècnic o una tècnica en turisme i comerç i un tècnic o una tècnica en esports i lleure
 • L’Ajuntament contractarà temporalment un tècnic o una tècnica en turisme i comerç i un tècnic o una tècnica en esports i lleure
  Data de publicació: 03.05.16
  Gràcies a unes subvencions atorgades per la Diputació de Barcelona a través d’uns plans d’ocupació, l’Ajuntament del Papiol obre un procés de selecció de concurs-oposició per contractar temporalment un tècnic o una tècnica en turisme i comerç i un tècnic o una tècnica en esports i lleure. Aquestes ofertes de treball s’adrecen a persones que actualment estiguin a l’atur i tenen com a objectiu, a banda de promocionar l’ocupació i la inserció laboral, desenvolupar les diferents polítiques en matèria de turisme, comerç, esports i lleure plantejades pel govern del Papiol i recollides al Pla d’Actuació Municipal (PAM).
Els noms dels guanyadors locals de la 14a Cursa Popular Vila del Papiol
 • Els noms dels guanyadors locals de la 14a Cursa Popular Vila del Papiol
  Data de publicació: 02.05.16
  A la recta final de la 38a Setmana Cultural del Papiol vam trobar ahir tots els participants de la 14a Cursa Popular Vila del Papiol. Aquesta cursa és oberta a tothom i l’organitza l’entitat local Esport Base, amb el suport de l’Ajuntament i l’Associació Setmana Cultural del Papiol. Hi posen també el seu granet de sorra moltes altres entitats, així com voluntaris. El gran poder de convocatòria que té any rere any és prova del fet que l’Esport Base, a banda de desenvolupar una activitat marcadament esportiva, també contribueix activament a dinamitzar la vida social i cultural del municipi. Aquest any, la guanyadora del concurs del logotip de la cursa ha estat la nena Jimena Laguna. Destaca, entre els valors de la cursa, el de la participació, com a principal premi de la carrera.
30 anys caminant amb el GEP pels indrets naturals del Papiol
 • 30 anys caminant amb el GEP pels indrets naturals del Papiol
  Data de publicació: 02.05.16
  Aquest diumenge 8 de maig els paratges boscosos del Papiol tornaran a ser escenari d’una altra activitat relacionada amb la natura i l’activitat esportiva. En aquesta ocasió, és el GEP, el Grup Excursionista del Papiol, qui fa la convocatòria, amb la col•laboració de l’Ajuntament. La proposta per diumenge és una caminada que arriba enguany a la trentena edició. Les inscripcions es poden fer durant tota aquesta setmana a la Farmàcia Vilà del Papiol, fins dissabte dia 7. El mateix diumenge 8 de maig també hi haurà temps d’apuntar-s’hi.
El vicepresident tercer de la Diputació visita el Papiol
foto rogaine 1
 • L’entorn natural del Papiol, un lloc per perdre-s’hi (o no)
  Data de publicació: 07.04.16
  Uns 250 aficionats a les curses d’orientació, alguns d’ells papiolencs, van decidir dissabte passat perdre’s per paratges i indrets del Papiol amb l’objectiu de no perdre-s’hi. Pot semblar contradictori, però no ho és. Dissabte 2 d’abril l’entorn muntanyenc de la nostra localitat va ser un dels escenaris de la 6ena edició de la cursa d’orientació Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola, organitzada per l’empresa La Nova Fita. Entre els participants, un grup d’Estònia amb molta experiència en aquest tipus de pràctica esportiva.
El CEM El Papiol se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física
 • El CEM El Papiol se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física
  Data de publicació: 05.04.16
  Amb aquest, farà 7 anys que el PAFES promou a Catalunya el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra aquest dimecres 6 d’abril. El PAFES és el Pla impulsat pel Govern de Catalunya (entre el Departament de Salut i la Secretaria General de l‘Esport) que te com a objectiu millorar la salut mitjançant l’activitat física. El PAFES anima als municipis catalans a organitzar propostes diverses destinades a difondre el missatge que l’activitat física és molt important per a la salut. Amb motiu d’aquesta celebració internacional, el CEM El Papiol ens proposa un programa d’activitats del 6 al 12 d’abril. Les activitats del CEM El Papiol són gratuïtes i adreçades a tota la població.
El Papiol acollirà dissabte l’inici i el final d’una cursa d’orientació per Collserola
 • El Papiol acollirà dissabte l’inici i el final d’una cursa d’orientació per Collserola
  Data de publicació: 29.03.16
  Aquest dissabte 2 d’abril El Papiol acollirà, per segon any consecutiu, la sortida i l’arribada d’una cursa de muntanya que posarà a prova la capacitat d’orientació dels participants. La cursa es diu Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola, i aquest any arriba a la sisena edició. Durant 6 hores, les parelles o equips que s’hi inscriguin practicaran un esport conegut com 'rogaining'. Els escenaris de la cursa de dissabte són, un cop més, com el seu nom indica, els indrets i paratges de Collserola. Avui dimarts 29 de març finalitza el termini per apuntar-s’hi.
Molt més que una cursa
 • Molt més que una cursa
  Data de publicació: 05.05.15
  La 13a edició de la cursa Vila del Papiol, celebrada aquest 1 de maig, ha tornat a transformar el nostre poble en el centre d’una gran jornada de participació popular. Una festa de l’esport i la bona convivència que ha reunit a corredors d’aquí i d’allà en el que és un clàssic de les dates esportives del poble.
El butlletí que explica la gestió de l'Ajuntament als ciutadans
 • De Bat a bat. Núm.70
  Data de publicació: 30.03.15
  Aquest cap de setmana de finals de març s'ha repartit per les cases del poble una nova edició de la revista “De Bat a bat”, el butlletí d’informació municipal (en paper), que explica la gestió de l’Ajuntament del Papiol als ciutadans. En aquest nou exemplar, el número 70, es recullen les notícies més significatives dels últims mesos al nostre poble.
Lliurament de trofeus
 • Cap de setmana esportiu
  Data de publicació: 24.03.15
  Aquest cap de setmana del 20 i 21 de març ha estat un cap de setmana molt esportiu. Per una banda, dissabte ha tingut lloc la 5a edició del Rogaine Barcelona-Parc Natural de Collserola, organitzada per La Nova Fita i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol. Aquest sortia i finalitzava al Papiol i discorria pel Parc Natural de Collserola, i va comptar amb més de 150 participants vinguts d'arreu de l'estat.
  Per altra banda, el diumenge, la bicicleta ha estat la protagonista: el Club Bici Muntanya ha organitzat la seva 19a Cronoescalada al Puig Madrona i més de 160 ciclistes (rècord d'inscrits) han participat del 7è Gran Premi Ciclista Vila del Papiol, organitzat pel Club Galvesport amb la col·laboració de l'Ajuntament. Aquesta és una prova puntuable per a la Xallenge Catalana de Veterans.
Un Papiol més viu, gràcies a tots!!!
 • L'agenda del mes de març al Papiol
  Data de publicació: 25.02.15
  L'agenda del proper mes de març ja és a disposició de tots els papiolencs. Aquesta publicació mensual editada pel mateix Ajuntament recull les activitats culturals i esportives més destacades de cada mes. El projecte d'una agenda mensual (excepte el mes d'agost) vol ajudar a les entitats i associacions del poble a promocionar les seves activitats i alhora evitar omplir les parets del poble de cartells.
La baixada del valor cadastral dels bens inmmobles ha estat una mesura important
 • Resum del mandat 2011-2015 (i V)
  Data de publicació: 10.02.15
  50 ACTUACIONS; MOMENTS I POLÍTIQUES QUE HAN MILLORAT LA QUALITAT DE VIDA DEL PAPIOL.

  Tal com exposa l’article 69 de la Llei reguladora de les bases de règim local 7/1985, “les corporacions locals facilitaran la més àmplia informació sobre la seva activitat” als ciutadans. Aquest sèrie d'entrades al web municipal, que continuem amb aquesta noticia, responen, doncs, a la idea de fer un resum de les activitats més destacades en les quals ha tingut un paper destacat la coorporació local al llarg d’aquest mandat 2011-2015 que és a punt d’acabar. L'article en el que es basen aquestes entrades ha estat publicat al butlletí municipal de l'Ajuntament del Papiol el passat mes de desembre.
Un carnet amb molts aventatges
 • Resum del mandat 2011-2015 (III)
  Data de publicació: 28.01.15
  50 ACTUACIONS; MOMENTS I POLÍTIQUES QUE HAN MILLORAT LA QUALITAT DE VIDA DEL PAPIOL.

  Tal com exposa l’article 69 de la Llei reguladora de les bases de règim local 7/1985, “les corporacions locals facilitaran la més àmplia informació sobre la seva activitat” als ciutadans. Aquest sèrie d'entrades al web municipal, que continuem amb aquesta noticia, responen, doncs, a la idea de fer un resum de les activitats més destacades en les quals ha tingut un paper destacat la coorporació local al llarg d’aquest mandat 2011-2015 que és a punt d’acabar. L'article en el que es basen aquestes entrades ha estat publicat al butlletí municipal de l'Ajuntament del Papiol aquest mes de desembre.
Un moment a l'escola
 • Resum del mandat 2011-2015 (II)
  Data de publicació: 20.01.15
  50 ACTUACIONS; MOMENTS I POLÍTIQUES QUE HAN MILLORAT LA QUALITAT DE VIDA DEL PAPIOL.

  Tal com exposa l’article 69 de la Llei reguladora de les bases de règim local 7/1985, “les corporacions locals facilitaran la més àmplia informació sobre la seva activitat” als ciutadans. Aquest sèrie d'entrades al web municipal, que continuem amb aquesta noticia, responen, doncs, a la idea de fer un resum de les activitats més destacades realitzades per la coorporació local al llarg d’aquest mandat 2011-2015 que és a punt d’acabar. L'article en el que es basen aquestes entrades ha estat publicat al butlletí municipal de l'Ajuntament del Papiol aquest mes de desembre.
De Bat a bat. Número 69.
 • De Bat a bat. Núm. 69
  Data de publicació: 22.12.14
  Aquest cap de setmana s'ha començat a repartir per les famílies de tot el poble una nova edició de la revista municipal De Bat a bat, el butlletí que explica la gestió de l'Ajuntament a la ciutadania. En aquest número de desembre (núm. 69), presenta un balanç del mandat 2011-2015, una explicació de les actuacions, moments i polítiques més rellevants dels últims quatre anys.

Vista del poble del Papiol
 • L’Ajuntament aprova el pressupost municipal pel 2015
  Data de publicació: 18.12.14
  L’Ajuntament ha aprovat, al Ple Municipal d’aquest 11 de desembre, el pressupost pel 2015. En paraules de l’alcalde del Papiol, Albert Vilà, “es tracta d’uns comptes ajustadíssims; encara ens trobem en un període econòmic crític i, per aquesta raó, treballem amb totes les idees possibles que ens ajudin a tocar el mínim possible la butxaca dels ciutadans i seguir mantenint uns serveis municipals de qualitat'.
La incorporació de la gespa artifical al camp de futbol ha estat una de les millores d'aquest mandat
 • Tres preguntes a Xavi Clua, president de l’Esport Base
  Data de publicació: 19.11.14
  Li fem tres preguntes a Xavi Clua, president de l’Esport Base del Papiol, una entitat molt important al nostre poble, pal de paller de l’educació en l’esport del Papiol, que el proper mes de maig compleix 25 anys.
Moment de l'actuació dels castellers
 • Les entitats locals, un treball que cal subvencionar
  Data de publicació: 13.11.14
  El passat mes d’octubre va acabar el període de sol·licitud de subvencions locals per a les entitats del Papiol. Aquestes sol·licituds seran valorades per una comissió tècnica que en determinarà la quantia i, finalment, s’incorporaran al pressupost de l'any 2015 que treballen l’equip de govern i els diferents grups municipals i que s’ha d’aprovar al ple municipal per majoria.
25 anys d'esport i educació al Papiol
 • 25 anys d’educació en l’esport
  Data de publicació: 30.10.14
  A finals de la temporada que ara comença, el 7 de maig de 2015, farà 25 anys de la primera reunió que es va mantenir a la Sala d’Actes de l’Ajuntament per crear l’Entitat Esport Base del Papiol. Va ser una trobada organitzada per pares i mares del Papiol que va canviar la manera d’educar els papiolencs i les papiolenques més joves en l’esport. Amb els anys, els bons resultats i la confiança dels pares i mares (que són els qui formen la seva junta directiva) i de l’Ajuntament, han convertit aquesta entitat en l’autèntic pal de paller de les activitats extraescolars al nostre poble.
Arribada de la Mitja del CAstell
 • 1a edició de la Mitja del Castell
  Data de publicació: 21.10.14
  El Papiol ja té una nova cursa dins del seu calendari esportiu. La Mitja del Castell que ha tingut lloc aquest diumenge, i en la que han participat 400 corredors, se suma als actes i esdeveniments que, com la cursa Vila del Papiol, enforteixen la relació del nostre poble amb l'esport. Emilio Fernández, amb un temps de 1:37:14, ha estat el guanyador i Raquel Velasco Peidró, amb un temps de 2:09:49, la guanyadora.
Cartell de la Mitja del Castell
 • Tot preparat per la mitja del Castell
  Data de publicació: 17.10.14
  Aquest diumenge 19 d'octubre tindrà lloc al nostre poble la primera edició de la cursa trail Mitja del castell, una cursa de mitja distancia amb contínues pujades i baixades per corriols, trialeres i pistes del terme municipal de El Papiol. Aquest cursa l'han pensat i ideat dos papiolencs que volen 'potenciar la imatge del Papiol com a vila i porta de Collserola des de la pràctica del trail, esport en auge en els últims anys, i en perfecta harmonia amb la nostra natura i medi ambient'.
Agenda del Papiol
 • L'agenda del mes d'octubre
  Data de publicació: 25.09.14
  L'agenda d'octubre ja és a disposició de tots els papiolencs. Aquesta nova publicació mensual editada pel mateix Ajuntament recull les activitats culturals i esportives més destacades de cada mes. El projecte d'una agenda mensual (excepte el mes d'agost) vol ajudar a les entitats i associacions del poble a promocionar les seves activitats i alhora evitar omplir les parets del poble de cartells.
Molt més que una cursa
 • 12a cursa Vila del Papiol, un clàssic esportiu del poble
  Data de publicació: 06.05.14
  La 12a edició de la cursa Vila del Papiol ha tornat a transformar el matí de l’1 de maig al Papiol en una gran jornada de participació popular. La cursa d’enguany ha reunit a papiolencs i corredors d’altres poblacions en una nova festa de l’esport i la bona convivència, un clàssic de les dates assenyalades del poble.
El butlletí de la gestió de l'Ajuntament del Papiol
 • De Bat a bat. Núm. 65. Abril de 2014.
  Data de publicació: 14.04.14
  Aquesta setmana es repartirà per les cases del poble una nova edició de la revista “De Bat a bat”, el butlletí d’informació municipal (en paper), que explica la gestió de l’Ajuntament del Papiol als ciutadans. En aquest nou exemplar, el número 65, es recullen les notícies més significatives d'aquests últims mesos al nostre poble.
Serveis Municipals en perill
 • Serveis Municipals en Perill (I)
  Data de publicació: 09.04.14
  L'Ajuntament del Papiol, com la resta d'ajuntaments, ha quedat afectat per la nova reforma local del govern de l’Estat. Una reforma recentralitzadora que allunya de tots els municipis competències tan importants com l’educació, la sanitat o l’atenció social, i en el cas dels municipis de menys de 20.000 habitants també afecta a la prestació dels serveis més bàsics (a Catalunya són 882 ajuntaments).
Un arranjament per a tots els papiolencs
 • Celebrem l’arranjament de Ca n’Amigonet
  Data de publicació: 02.04.14
  Aquest diumenge 6 d’abril l’Ajuntament del Papiol organitza una passejada pel camí de Ca n’Amigonet, per a celebrar el seu arranjament. La trobada comença a les 9.30h a les Escletxes i inclou també un esmorzar amb coca i xocolata.
Escut del poble del Papiol
 • APROVATS ELS PRESSUPOSTOS PEL 2014
  Data de publicació: 11.12.13
  El Ple de l’Ajuntament del Papiol ha aprovat de forma inicial els Pressupostos pel proper any 2014. El pressupost ha comptat amb els vots a favor dels regidors i regidores de Junts pel Papiol, Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya. El Partit Socialista de Catalunya s’ha abstingut.

Collserola, el nostre Parc Natural
 • Arranjament del camí de Ca n’Amigonet
  Data de publicació: 20.08.13
  Aquest mes de juliol l’Ajuntament del Papiol i el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola van iniciar l’actuació d’arranjament del camí de Ca n'Amigonet del Papiol, una de les portes d’entrada del nostre poble al Parc Natural de Collserola. Aquestes es troben, actualment, al seu equador. L'actuació arranjarà un total de 1,6 km del camí que uneix la font de les Escletxes i Ca n'Amigonet i transformarà tot el camí en un millor espai per a l’esport i el lleure.
Pancarta de la Caminada Popular d'enguany
 • 27a caminada popular del Grup Excursionista del Papiol
  Data de publicació: 09.05.13
  Començarà amb una xocolatada de benvinguda a les vuit del matí i a les nou s’iniciarà la caminada. Una trobada que arriba a la 27ª edició, un clàssic dels actes populars del Papiol.
Els primers papiolencs en arribar a la meta
 • 11a edició de la Cursa Vila del Papiol amb nou rècord de participació
  Data de publicació: 02.05.13
  L'11a edició de la cursa Vila del Papiol ha tornat a convertir el matí de l’1 de maig en una gran jornada de participació popular al voltant de l’esport. La trobada d’enguany ha batut un nou rècord de participació amb més de 650 inscrits. El bon temps i la gran afluència de públic han reforçat una jornada que ja és un clàssic de les dates assenyalades del poble.
Us podeu subscriure al butlletí a la mateixa pàgina de l'Ajuntament
 • Un any de butlletí digital
  Data de publicació: 05.04.13
  El butlletí digital de l'Ajuntament del Papiol supera aquesta setmana els 52 números. Més d'un any informant setmanalment a tots aquells que ho desitgen de les últimes novetats de la gestió municipal, alhora que se'ls informa de l'agenda d'activitats dels equipaments municipals i de les novetats del seu tauler d'anuncis.
L'equip guanyador del torneig
 • II Torneig Vila del Papiol de Futbol 7 per a alevins
  Data de publicació: 28.11.12
  Aquest dissabte 24 s'ha celebrat al nostre poble el II Torneig Vila del Papiol de Futbol 7, una competició en què han participat els dos equips alevins de l'Esport Base del Papiol i vuit equips més d'arreu del territori. Un espectacle futbolístic amb les promeses del futur futbolístic del nostre poble que ha omplert d'ambient esportiu i familiar el cap de setmana. La competició, l'ha guanyada l'equip del Ciutat Cooperativa.


Pedro López Camacho
 • LA NOSTRA GENT. Pedro López Camacho, president de la UE El Papiol
  Data de publicació: 02.11.12
  La seva simpatia s’encomana, és senzill i amb alguns cops de geni, diu, però se li passa tot ben ràpid. Nascut al Papiol fa 51 anys, inspector de qualitat en una empresa d’envoltants, casat, pare d’un fill..., i president de la Unió Esportiva El Papiol. Ara, després de sis anys al capdavant de l’entitat, espera un suplent amb ganes que ocupi el seu lloc, però mentre no se’n presenta cap, segueix al capdavant de l’entitat deixant-se tota la pell al camp.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: