Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Llar d'Infants 'El Cucut'

Llar d'Infants 'El Cucut'
Ampliar en una finestra emergent Llar d'Infants 'El Cucut'
Llar d'Infants 'El Cucut'
Ampliar en una finestra emergent Llar d'Infants 'El Cucut'
Llar d'infants 'El Cucut'
Ampliar en una finestra emergent Llar d'Infants 'El Cucut'
Llar d'Infants, 1r cicle d'educació infantil
Municipal - Associació de mares i pares


TRETS D'IDENTITAT


L'educació és l'objectiu de la nostra escola i ens esforcem per aconseguir el desenvolupament harmònic de les potencialitats de cada un dels infants sense discriminar-los per cap tipus de diferència, de raça, de sexe o de capacitat.

Acompanyem els infants en les diverses activitats tot escoltant-los i posant paraules al seu fer quotidià. Entenem la nostra escola com un espai de relacions, on hi ha un ritme dinàmic i alhora flexible.

ORGANITZACIÓ DEL CENTRE


El terreny és esplèndid, ampli i assolellat. L'edifici ocupa tota l'amplada del terreny i està orientat al sud amb una porxada correguda per tota la façana.

L'espai exterior té 1.000 m2 de pati que hem convertit en jardí. Els elements vegetals els hem utilitzat per separar zones de joc on es garanteix la tranquil·litat del joc separat i la seguretat pel joc més dinàmic.

Disposem d'una aula de psicomotricitat a la part superior de l'edifici d'uns 40 m2.

L'interior disposa de cinc aules. Cada dues aules comparteixen un canviador, WC de diferents mides i piques d'aigua a l'abast dels infants. La cuina, el bany d'adults i un despatx completen les instal·lacions.

A l’aula s’ofereixen diàriament diferents propostes dirigides per les educadores: panera dels tresors, contes, jocs de fusta, jocs de llum, titelles, massatges, cançons, danses i diverses activitats de plàstica com pintura, cola, plastilina etc que es fan en anglès com a llengua vehicular. L’aula també disposa de material a l’abast dels nens per poder jugar lliurement.

L'escola té un total de set educadores i dues auxiliars. Cinc educadores són tutores de grup, una altra és l'especialista en plàstica i l'última fa tasques de reforç i assumeix la direcció. Dediquem sis hores i mitja a l'educació dels infants i mitja més diària, no lectiva, per a les reunions d'organització, preparació i formació. Pel que fa a les auxiliars, una fa cinc hores i mitja i l'altra, cinc. Elles ens ajuden a l'hora dels àpats i de la migdiada.
Adreça
Av. de la Generalitat, 76
08754 - El Papiol
Telèfon
93 673 12 79
e-mail
llarinfants.elpapiol@elpapiol.cat
Horari
De dilluns a divendres, de 7.30 a 17.00 hores
Observacions
Edat d'admissió: 4 mesos
Pagament: una matrícula i quotes mensuals
Places: 61

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: