Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

AMPA Escola Municipal de Música i Dansa Miquel Pongiluppi

Pares, mares i alumnes també hi poden dir la seva

L’AMPA de l’EMMMP del Papiol és, en primer lloc, una veu més en la comissió pedagògica de l’escola, juntament amb la direcció del centre i la Regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament.

És el principal canal de representació i participació de l’alumnat en l’escola. A través de l’AMPA, mares, pares i alumnes poden dir la seva en les decisions que s’hi prenen, contribuint, així, en el funcionament del centre de manera significativa.

És per això que és important que hi hagi una AMPA. L’AMPA de l’EMMMP fa sentir la seva veu donant suport a les iniciatives de la comissió pedagògica, col·laborant per tirar-les endavant i fent les seves pròpies propostes.

La Junta de l’AMPA de l’EMMMP

Presidenta Loli Valenzuela
Vicepresidenta Teresa Vilà
Secretària Olga Giner
Tresorera Carmen Sánchez
Vocals Pilar Avilés
Ann Van Moll
M. Teresa Ahicart
Jesús Navarro
Pilar Madueño
Encarna Garrés

Contacte: emm.mpongiluppi@diba.es

Fer-se soci de l’AMPA de l’EMMMP

Els recursos econòmics que té l’AMPA són bàsicament les quotes dels socis (20 euros anuals per soci).

L’AMPA és un organisme voluntari sense ànim de lucre. El fet d’associar-se, per tant, no és obligatori, tret del cas de les persones que, sense ser alumnes de l’escola, participen en la banda, la batucada o el cor gospel.

D’aquesta manera, aquestes persones també contribueixen, a banda de fer-ho amb la dedicació del seu temps, en l’organització i gestió d’aquestes activitats.

Una altra font d’ingressos són els números de la rifa de Nadal. I al llarg d’aquest curs començarem a treballar el tema de les subvencions i patrocinis.

On van a parar aquests diners?

L’escola de música del Papiol és una escola municipal que es nodreix econòmicament de les partides pressupostàries que hi destinen diferents administracions públiques (Ajuntament, Diputació, Generalitat...); així com de la taxa mensual que paguen els alumnes per poder-hi estudiar. I, tot i que aquests recursos no deixen de ser importants, malauradament, no són suficients per assolir tots els objectius que es planteja l’escola.

Sobretot, tenint en compte que es tracta d’una escola pionera pel que fa a la pedagogia.

Els ingressos econòmics de l’AMPA, doncs, es destinen a cobrir part d’aquest dèficit. Bàsicament pel que fa a la dotació de recursos materials per al centre i a l’organització i gestió d’activitats.

És per això que és important que l’AMPA compti amb el màxim nombre de socis.


En què treballa l’AMPA de l’EMMMP?

Des de la seva creació, l’AMPA de l’EMMMP ha invertit temps i diners en moltes coses —algunes no tan visibles com d’altres, però igual o més importants—, com per exemple:

Compra d’instruments de percussió per a la batucada, d’una enciclopèdia musical, de material divers per a la classe de percussió, d’un equip de veus, etc.

Disseny de les carpetes, llibretes i agendes dels alumnes, de les samarretes de l’escola; de la batucada i de les armilles dels músics de la banda.

Contractació de músics de suport per a les jam-sessions.

Organització i gestió de la rifa de Nadal.

Col·laboració en diferents esdeveniments del poble: festes majors, Setmana Cultural, Fira de la cirera, cavalcada de Reis, etc.

Participació en l’organització de les diferents audicions de l’escola.

Tot això, amb la col·laboració de la Direcció del centre i de la Regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament.


Els objectius marcats per continuar treballant en el futur seguiran bàsicament aquestes línies.

Adreça
C. de Jaume I El Conqueridor, 5
08754 - El Papiol
Telèfon
93 673 08 83

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: