Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Centre de Dia Josep Tarradellas

Inaugurat a l’abril de 1998, és un servei d’acolliment diürn i d’assistència a les activitats de la vida diària per a gent amb dependències. Va destinat a aquelles persones que necessiten organització, supervisió i assistència en el desenvolupament de les activitats de la vida diària, i que veuen completada la seva atenció en el seu entorn social i familiar.

Amb una capacitat de 16 places, el Centre de Dia pretén afavorir la recuperació i manteniment del màxim grau d’autonomia personal i social, mantenir l’acceptació de la persona amb discapacitats en el seu entorn sociofamiliar, proporcionar suport a les famílies que tenen cura de les persones grans.

Els serveis específics són: acolliment i convivència, manutenció i atenció personal en les activitats de la vida diària, readaptació funcional i social, dinamització sociocultural, gimnàstica, fisioteràpia, garantir el seguiment i la prevenció de les alteracions de la salut. S’ofereixen altres funcions, com les de perruqueria, bugaderia, podologia i transport.

Capacitat: 16 places
Dependència: Municipal amb conveni amb la Generalitat (Institut Català d’Assistència i Serveis Socials)
Adreça
C. del Dr. Trueta, s/n
08754 - El Papiol
Telèfon
93 673 01 90

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: