Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La pista ludicoesportiva incorpora una font pública d'aigua

La nova font pública
Ampliar en una finestra emergent La nova font pública
Data de publicació: 09.11.12
La pista ludicoesportiva del davant de la Biblioteca Municipal del Papiol ha acabat el seu condicionament amb la col·locació d’una font pública d'aigua. En els últims temps també s’han col·locat uns bancs. La pista ludicoesportiva ha tingut una gran acceptació per part dels papiolencs, especialment dels més joves, que ja des dels primers dies del seu funcionament, abans de l’estiu, se l’han feta seva.

Òscar Alujas, regidor de Territori, ha afirmat que 'amb la inclusió d'aquesta font pública a l'entorn de la pista ludicoesportiva acabem el condicionament d'un espai del qual estem molt satisfets: hem resolt una necessitat dels joves i s'ha creat un espai de lleure familiar molt important per al Papiol'.

L’Ajuntament del Papiol va acordar amb la família Pagès una pròrroga en el lloguer del terreny de davant de la nova Biblioteca Valentí Almirall del Papiol per als propers quatre anys per fer d’aquest espai de 10.500 metres quadrats un espai ludicoesportiu. Les porteries de futbol, unes cistelles de bàsquet i els elements per als practicants de l’skate han volgut donar resposta a la demanda de la gent més jove del Papiol de dotar el poble d’un espai d’accés lliure que permeti la pràctica del lleure i l’esport.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: