Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L'Ajuntament surt al carrer per explicar el Porta a Porta

Vista del poble del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Per un poble mÚs implicat amb el seu propi Medi Ambient
Data de publicació: 12.02.13
Aquesta primavera comenšarÓ a implantar-se el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta al Papiol, i l'Ajuntament, encapšalat per l'alcalde i els regidors de l'equip de govern, i acompanyats de voluntaris i voluntÓries papiolencs, ha iniciat una campanya de visites informatives per explicar-ho. Ja han visitat les zones del Trull, Puigmadrona i Peu de la Costa i en les properes setmanes acabaran d'explicar-ho a la resta del poble.

Aquestes sortides informatives, en les quals s'aixeca una petita carpa que s'utilitza com a punt d'informaciˇ per als ve´ns i ve´nes de la zona del poble que es visita, serveix a tots els interessats per aclarir dubtes i alguns falsos rumors que han emergit a causa de la novetat de tot el procÚs. L'Ajuntament aprofita, doncs, per explicar de forma personal a tots els ve´ns i ve´nes que 'no s'apujaran els impostos relacionats amb la recollida de residus', que 'tampoc no es multarÓ les persones que facin malament la selecciˇ de resiuds' o que 'no es farÓ pagar els papiolencs pel material necessari (bujols i bosses de compostatge) per fer la selecciˇ', entre d'altres.

L'Ajuntament valora el resultat de la primera setmana de visites com a molt positiu, ja que s'han pogut aclarir els dubtes de molts ve´ns i ve´nes i alhora s'ha pogut constatar el gran valor que donen les papiolenques i els papiolencs al fet d'implementar un sistema de recollida de residus que millorarÓ la nostra aportaciˇ individual i colĚlectiva a la preservaciˇ del medi ambient.

Reunions a la Biblioteca
Emmarcat en la mateixa campanya d'explicaciˇ del Porta a Porta a la poblaciˇ, l'Ajuntament tambÚ ha iniciat una ronda de reunions informatives a la Biblioteca ValentÝ Almirall del Papiol. Les ˙ltimes setmanes s'han convocat les entitats i els papiolencs que viuen en comunitats de ve´ns que necessitaran d'una adaptaciˇ especial del sistema, per informar-los-en directament i poder aclarir les inquietuds naturals que genera un canvi d'hÓbits d'aquesta naturalesa.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 Ě 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 Ě Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: