Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Noves zones d'aparcament de 15 minuts

Zona d'aparcament a la plaça de l'Esglèsia
Ampliar en una finestra emergent Zona d'aparcament a la plaça de l'Esglèsia
Data de publicació: 20.06.14
L'Ajuntament ha implantat una nova zona d'aparcaments ràpids al centre del poble als espais de més alta densitat comercial. Aquest nou espai de pàrquing temporal completa les actuals zones blaves d'estacionament gratuït del poble inaugurades ara fa cinc anys (juny 2009).

D'aquesta manera el Papiol organitza les seves places d'aparcament segons el temps i, per tant, als diferents usos que es vol fer amb aquest temps. A les zones d'alta densitat comercial s'ha de potenciar la rotació, amb places de 15 minuts i les d'una hora actuals. Les noves places de 15 minuts s'han implantat amb la voluntat que la majoria dels papiolencs i papiolenques tinguem encara més facilitat per trobar aparcament a l’hora d’acostar-nos als comerços i als diferents serveis del poble, cosa que també ajudarà a dinamitzar el teixit comercial del Papiol.

El regidor de Via Pública i Comerç, Òscar Alujas, ha explicat que 'aquestes places permetran una alta rotació de vehicles en les zones comercials amb difícil aparcament. En aquestes zones havíem detectat que a partir de les 19 h, la rotació de vehicles era molt baixa, moment en què els comerços acostumen a tenir més afluència de clients. És per aquesta raó que el control horari d'aquests estacionaments s'ampliarà fins a les 20.30 h, hora que tanquen la majoria dels comerços. Des de la regidoria de comerç treballem per enfortir i millorar la competitivitat del comerç local, i aquestes petites accions en són una mostra'.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: