Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L’ex alcalde José Guerrero demana disculpes

Escut del poble del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Escut del poble del Papiol
Data de publicació: 02.09.14
L’ex alcalde José Guerrero ha demanat disculpes en una carta dirigida a l’Ajuntament del Papiol pel seu escrit on acusava de forma totalment infundada al mateix Ajuntament i als seus regidors de possible tràfic d’influències. Així mateix, es posa a disposició de la institució per a assistir a un Ple Municipal i demanar “disculpes públicament a tots els representants públics que componen l’Ajuntament i que se sentin ofesos pel meu comportament”.

L’Ajuntament li va enviar un “Requeriment de rectificació i retractament” després de conèixer el text que havia enviat a la Generalitat de Catalunya on acusava de possible tràfic d’influències a l’Ajuntament del Papiol. L'ex alcalde ha contestat amb una carta on demana disculpes i explica com neixen “els errors, equivocacions o interpretacions errònies sobre aquest tema”.

L'argument en el que es basava l’escrit del Sr. Guerrero era des del principi erroni, ja que acusava l’Ajuntament de ser l'autor d'una delimitació de zona de protecció del Castell quan aquesta funció és una competència exclusiva de la Generalitat, ja que el Castell és un Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). L’escrit afirmava que aquesta delimitació s'havia fet basant-se en interessos comercials, professionals o patrimonials malgrat que la delimitació de la zona no la fa l’Ajuntament sinó l’Institut d’Estudis Catalans i el Consell Assessor del Patrimoni Cultural Català de la Generalitat de Catalunya.

L'alcalde Albert Vilà ja va afirmar en el seu moment que 'atacar d’aquesta manera tan gratuïta i temerària la nostra honorabilitat és una línea vermella que no es pot deixar passar. Hi ha gent que diu mentides, difama i a veure què queda dins la opinió pública, però hi han línies vermelles que no es poden traspassar. Crec que és una falta de respecte a tot el poble'.

Noticies anteriors:
L’Ajuntament estudia accions legals davant l’afirmació d’un ex alcalde de possible tràfic d’influències
https://www.elpapiol.cat/papiol/noticies/detall.php?apartat=¬icia=512

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: