Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Nou compromís de la Generalitat per solucionar el problema de les inundacions a l’entrada del poble

La Generalitat no fa un bon manteniment
Ampliar en una finestra emergent La Generalitat es compromet a solucionar el problema del manteniment
Data de publicació: 16.10.14
L’Ajuntament ha arrencat un nou compromís de la direcció general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat de Catalunya respecte a la recerca de les solucions pertinents perquè quan arribi un proper aiguat al Papiol el mal manteniment dels col·lectors, els embornals i les canalitzacions que passen per sota de les seves infraestructures (antiga carretera, C-1413Z i la nova carretera, C-1413A) no tornin a provocar una nova inundació a l’entrada del poble i la zona del Papiol de Baix.

Com ja van fer el passat juliol pel mateix tema, l'alcalde del Papiol, Albert Vilà, i el regidor Òscar Alujas s’han tornat a reunir amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat de Catalunya, Javier Flores, aquesta vegada acompanyat de Daniel Gallego, responsable del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona. A la reunió s’ha acordat que es farà una visita conjunta d’aquí una setmana i que s’acceleraran les mesures perquè aquestes inundacions no tornin a passar.

Òscar Alujas, Tinent d’alcalde i regidor de Territori, ha tornat a agraïr la paciència dels veïns i veïnes del Papiol envers aquest problema i ha afirmat que “estem enfilant la solució i hem de confiar que la Generalitat actuí finalment sobre aquest tema tal com ens ha assegurat. Nosaltres, com a Ajuntament, ajudarem, acompanyarem i vigilarem que així sigui”.


NOTICIES RELACIONADES

L'Ajuntament torna a queixar-se a la Generalitat per les inundacions a l’entrada del poble
http://www.elpapiol.cat/papiol/noticies/detall.php?apartat=¬icia=534

L'Ajuntament es reuneix amb la Generalitat per parlar de les infraestructures del Papiol
http://www.elpapiol.cat/papiol/noticies/detall.php?apartat=67¬icia=508

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: