Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Cessió a l’Ajuntament de dos cotxes elèctrics

Els cotxes elèctrics cedits
Ampliar en una finestra emergent Els cotxes elèctrics cedits
Data de publicació: 05.11.14
Aquest migdia ha tingut lloc l’acte de cessió gratuïta de dos cotxes elèctrics a l’Ajuntament del Papiol pels propers tres mesos. Uns vehicles que utilitzaran la Policia Local i els serveis municipals en els seus desplaçaments pel poble. Impulsar la utilització de vehicles elèctrics és una de les estratègies de l'Àrea Metropolitana de Barcelona pels propers anys en matèria de transport i medi ambient. Per a potenciar aquestes polítiques, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i Renault faciliten aquesta cessió.

A l’acte hi han participat (a la foto) l’alcalde del Papiol, Albert Vilà, el tinent d’alcalde i regidor de transport del Papiol, Òscar Alujas, el delegat per a l’elaboració del Pla Metropolità de Mobilitat Urbana de l’AMB, Frances Narvaez, i el representant del concessionari de Renault de Molins de Rei Remm Guitart SL, Xavier Sáez.

Els cotxes cedits són un Renault Zoe (4 places i una autonomia de 150 km) i un Renault Twizy (1 plaça i una autonomia de 100 km). L'empresa Renault s’ha fet càrrec de les despeses de condicionar els punts de càrrega, situats a l'aparcament de la Biblioteca Municipal del Papiol Valentí Almirall.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: