Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Tres preguntes a Xavi Clua, president de l’Esport Base

La incorporació de la gespa artifical al camp de futbol ha estat una de les millores d'aquest mandat
Ampliar en una finestra emergent 25 anys recolzant l'educació en l'esport
Data de publicació: 19.11.14
Li fem tres preguntes a Xavi Clua, president de l’Esport Base del Papiol, una entitat molt important al nostre poble, pal de paller de l’educació en l’esport del Papiol, que el proper mes de maig compleix 25 anys.

*Ets el nou president de l’Esport Base, però sempre dius que representes un equip de pares i mares que treballeu conjuntament, ho feu tot Junts?
Sí, jo podria ser el tresorer o el secretari o vocal de la Junta i fer gairebé el mateix. Som un grup de pares i mares que vam decidir ajudar que la tasca de l’Esport Base continués. I tots dediquem una part del nostre temps lliure de forma voluntària a ajudar que això funcioni i els nens i nenes del Papiol continuïn gaudint de l’esport.

*Qui du les regnes de l’Esport Base, qui decideix com es fan les coses?
Un grup de pares i mares que ens reunim els dilluns a la nit al pavelló i que estem oberts que qualsevol persona del Papiol que vulgui contribuir, amb les seves idees i treball a què ho fem millor, se sumi al nostre equip. Les portes sempre estan obertes. Hem d’agrair a tota la gent que ha treballat a l’Esport Base el seu esforç i dedicació, i ara ens toca a nosaltres.

*Quins reptes encareu aquesta temporada?
La filosofia de l’Esport Base segueix essent la mateixa. Volem que els nens i nenes del Papiol puguin gaudir de l’esport i els volem ajudar a fer seus valors com el compromís, l’esforç, el respecte, l’esportivitat... Enguany hem de regularitzar certs aspectes de la gestió perquè la llei ha canviat i ens hem d’adaptar al nou marc legal. Estem estudiant com fer-ho millor amb l’ajuda de l’Ajuntament. L’Ajuntament subvenciona la meitat del cost de l’Esport Base a través d’una subvenció, l’altra meitat la paguen les famílies i la seva ajuda és molt important. Tenim una quota que és un 30% més econòmica que a la resta de pobles del territori i això facilita molt les coses. Alhora, hem de trobar solucions també a la realitat demogràfica del nostre poble. Enguany, per fer un equip hem anat a buscar nens a altres pobles... Mai no plou a gust de tothom, però crec que fem una bona tasca a l’hora d’ajudar els més petits a gaudir de l’esport i aquest és el nostre gran objectiu.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: