Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Per festes, recollim bé el paper i el cartró

Per un Papiol més sostenible
Ampliar en una finestra emergent Per un Papiol més sostenible
Data de publicació: 24.12.14
Per festes és important recordar que el cartró i el paper que es generen als entorns domèstics i comercials i que no volem o podem reutilitzar té un lloc dins els contenidors de tapa blava repartits pel nostre poble. Per mantenir un Papiol net tots hem de posar el nostre gra de sorra.

En els contenidors amb tapa blava hi podem llençar tot tipus de paper i cartró: capses grans, cartronets petits (embolcalls de cartró de llaunes de conserva, rotllos buits de paper higiènic buit,…) diaris, revistes, papers petits…

No hi barregeu altres materials com: porexpan, paper d’alumini, papers engomats i plastificats, grapes, clips… (aquests van a la brossa inorgànica), ja que en dificulten el reciclatge.

Pel que fa al cartró:
- És imprescindible que estigui ben plegat, ja que en cas contrari tindrem problemes per introduir-lo al contenidor i, a més a més, provocarem que la capacitat del contenidor es redueixi ràpidament
- Hem de deixar sempre el paper i el cartró dins del contenidor, ja que a part d’embrutar el carrer, convidem que més gent el deixi a fora perquè es pensa que el contenidor està ple.

El paper i cartró és recicla i es torna a fer paper i cartró:
1kg de paper usat = 1kg de paper reciclat

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: