Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L'oferta del Centre de Dia

Detall d'una manualitat elaborada al Centre de Dia
Ampliar en una finestra emergent Detall d'una manualitat elaborada al Centre de Dia
Data de publicació: 26.03.15
Aquest abril, el Centre de Dia Josep Tarradellas del Papiol, farà 17 anys que es dedica a assistir i millorar la qualitat de vida de la Gent Gran i amb dependències del Papiol i els nostres entorns.


El servei del Centre de Dia Josep Tarradellas és un centre col·laborador de la xarxa de serveis públics que té una capacitat de 24 places, 18 de les quals estan concertades amb el Departament de Benestar Social i Família. Ha donat servei, en els últims anys, a una mitjana aproximada de 19/20 persones mensuals.

Els serveis específics del Centre de dia són els següents: acolliment i convivència, manutenció i atenció personal en les activitats de la vida diària, readaptació funcional i social, dinamització sociocultural, gimnàstica, fisioteràpia, seguiment i prevenció de les alteracions de la salut. S’ofereixen altres funcions, com les de perruqueria, bugaderia, podologia i transport.
El Centre de Dia ofereix, també, un servei de menjador per a persones grans no usuàries del centre, que per la seva situació social i/o econòmica els permet un espai de socialització i de contacte amb l’entorn. Durant l’any 2013 es van oferir 1.153 àpats.

Si esteu interessats en els serveis que ofereix el Centre de Dia del Papiol podeu trucar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: