Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Podeu demanar hora per renovar DNI (dilluns 26 de setembre: propera visita de la unitat mòbil del DNI al Papiol)

dilluns 26 de setembre: propera visita de la unitat mòbil del DNI al Papiol
Ampliar en una finestra emergent Gràcies a aquest servei podem renovar el DNI sense haver de desplaçar-nos
Data de publicació: 16.08.16
Aquells ciutadans que necessitin renovar el seu DNI, modificar-lo, o que se'ls expedeixi per primer cop, poden fer-ho a l'Ajuntament del Papiol, a través de la unitat mòbil de documents d'identitat de la Policia Nacional de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta unitat, que ens visita periòdicament, tornarà al Papiol el pròxim dilluns 26 de setembre, al matí. Els interessats han de demanar hora obligatòriament, a l’OAC del Ajuntament del Papiol, en persona o bé trucant al 93 673 02 20.Els ciutadans que facin ús d’aquest servei el dilluns 26 de setembre hauran de tornar a passar per l’Ajuntament a recollir personalment el seu document tres dies més tard: dijous 29. La raó és que els documents que s'hi expedeixen són electrònics i s’han de lliurar als titulars juntament amb un codi pin.

El cost per primera expedició o per renovació del document, en cas de pèrdua, extracció o caducitat, és de 10,60 euros. I si el DNI no està caducat i l’heu de modificar, el cost és zero.

Per a la tramitació del DNI electrònic cal una o dues fotografies de carnet, depenent del tràmit, a banda de la documentació necessària per a cada circumstància. Per exemple, la primera expedició del DNI requereix, a més, d'una partida literal de naixement especial per a aquest tràmit.

Aquest servei és per renovar el DNI o per a la primera expedició, no per als passaports ni targetes de residència d’estrangers.

Per demanar hora i per a més informació sobre cada cas, dirigiu-vos a l'OAC de l'Ajuntament.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: