Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Tot preparat per a la Setmana Cultural

La setmana de la cultura més llarga de l'any
Ampliar en una finestra emergent La setmana de la cultura més llarga de l'any
Data de publicació: 18.04.13
La Setmana Cultural més llarga de l'any comença aquest divendres 19 i ja està preparada per oferir un ventall d'activitats per a tots els papiolencs fins al dia 3 de maig. La 35a edició de la Setmana Cultural del Papiol ens portarà tallers, teatre, lectures, passejades, exposicions, xerrades, cinema, concursos, música, dansa... Una gran oportunitat per gaudir de la cultura al nostre poble.

A les 15.15 h d'aquest divendres 19 d'abril comencen les activitats d’aquesta nova edició amb la vetllada cultural de l’Escola Pau Vila i a les 21.30 h, a la Sala del Castell, es llegiran diferents textos de l'obra de Salvador Espriu amenitzats pel grup de cambra de l'EM de Música i Dansa Miquel Pongiluppi.

A partir d'aquest moment no hi ha un dia lliure fins al 3 de maig. 36 activitats programades que no serien possible sense la dedicació, el treball i el lideratge de l’associació Setmana Cultural i la col·laboració en l'organització de diferents entitats, equipaments municipals i persones a títol individual del poble que hi treballen, any rere any, desinteressadament.

L’Ajuntament del Papiol, la Diputació de Barcelona i la Parròquia de Santa Eulàlia també col·laboren en aquest clàssic festival d'activitats que omple de cultura el nostre poble cada any.

Podeu descarregar el PDF amb el programa seguint aquest enllaç:
http://www.elpapiol.cat/papiol/agenda/detall.php?activitat=282&apartat=

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: