Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Comença la Festa Major!!!

Comença la Festa Major
Ampliar en una finestra emergent Comença la Festa Major
Data de publicació: 18.07.13
Aquest vespre, al Pavelló Municipal, a les 20 h, tindrà lloc el partit d'Handbol Sènior amb el que comencen els actes programats de la Festa Major del Papiol 2013. 10 dies de festa gran que s'acabaran amb l'espectacle de cloenda de castells de llums i música del proper diumenge 28 de juliol. El Papiol està de festa, la festa de totes i tots els papiolencs.

Si voleu fer una ullada al gruix del programa de festes seguiu l'enllaç:
http://www.elpapiol.cat/perfil/papiol/recursos/recursos/programa_fmpapiol_2013_definitiu.pdf


LA NOSTRA FESTA MAJOR
per Albert Vilà, alcalde del Papiol

'A final de juliol, com cada any, arriben els dies de Festa Major; una festa de totes i tots els papiolencs que des de fa un temps vam allargar dues setmanes per donar cabuda a les activitats esportives i a les activitats lúdiques i culturals.
Aquest canvi va venir provocat perquè les activitats programades (que augmentaven any rere any) coincidien en horari i això provocava que molta gent hagués d’escollir a quins actes volia assistir. Els papiolencs volíem tenir l’oportunitat d’anar a tots els actes i vam procurar recollir la demanda ràpidament.

Aquesta voluntat de participar ha estat una de les constants més satisfactòries de la nostra Festa Major. Perquè la nostra festa, en especial des de la irrupció del moviment de penyes, ha estat plantejada de la millor manera perquè el poble se la faci ben seva. Sense la implicació dels ciutadans, aquests dies de festa no serien possibles; i sense la participació massiva dels papiolencs, celebraríem una festa, però no una Festa Major.

És per aquesta raó que la Festa Major del Papiol és tan esperada. Les famílies, els amics i tot el poble es reuneixen als diferents actes amb un sentiment especial: no només es gaudeix de les propostes esportives, culturals i lúdiques, sinó que també afirmem entre tots el nostre sentiment papiolenc; la satisfacció de sentir-nos membres d’una comunitat que, malgrat els moments actuals de crisi, continua creient en ella mateixa, lluita per fer les coses encara més bé i tant gaudeix de les bones notícies que ens ofereix el present com segueix treballant per tenir un futur millor per a tots.

Us desitjo a tots i totes molt bona Festa Major'.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: