Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Festa Major 2013. Agraïments de l'Ajuntament

El bingo de Festa Major, un clàssic
Ampliar en una finestra emergent El bingo de Festa Major, un clàssic
Data de publicació: 29.07.13
Després dels dies de Festa Major, el regidor de Cultura del Papiol, Carlos Dasilva, presenta una carta d'agraïment a tots els implicats en la festa gran del Papiol. Podeu llegir les seves reflexions en els paràgrafs següents:

UNA FESTA DEL POBLE, PEL POBLE

Sembla que ja hi estiguem acostumats i que no ens hagi de sorprendre més, però val la pena, any rere any, en acabar la Festa Major, posar en valor l'èxit d'una celebració com la nostra.

Cal dir-ho ben fort, ben clar i ben satisfets: la nostra Festa Major és un referent; per la gran implicació de la ciutadania i per la fantàstica participació de tot el poble.

Recordar que més de 1.000 papiolenques i papiolencs formen part activa d'alguna de les penyes del Papiol, el motor de la Festa Major en els últims anys, és aportar una dada més que significativa, que parla per ella mateixa, fora de dubtes, lluny de qualsevol interpretació tendenciosa. Aquesta és una gran festa del poble, pel poble.

A més a més, durant aquesta setmana llarga de celebració, el seny i la rauxa s'arriben a complementar de tal manera que tothom pot portar la seva diversió endavant, lliurement, amb respecte per la resta dels seus veïns i veïnes. I això diu molt de la manera que tenim de gaudir la nostra festa, diu molt de tots nosaltres.

No puc ni vull deixar de felicitar i agrair la tasca de la Policia Local, de la brigada i dels tècnics de la Regidoria de Cultura, que amb el seu esforç i treball han aconseguit que tot funcionés perfectament. Sense ells, la Festa Major tampoc no seria possible.

Gràcies a totes i a tots per gaudir d'aquesta manera de la nostra Festa Major.
Avui mateix, amb la mateixa il·lusió de sempre, ja n'hem començat a preparar la propera edició.

Carlos Dasilva
Regidor de Cultura

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: