Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Obertes les inscripcions per la Rua i Desfilada de Carnestoltes

Gresca, Xerinola i molta participació marquen la festa del Carnestoltes
Ampliar en una finestra emergent Gresca, xerinola i molta participació marquen la festa del Carnestoltes
Data de publicació: 02.02.15
Tots aquells papiolencs i papiolenques que vulguin participar a la Rua i Desfilada de Carnestoltes d'enguany ja es poden inscriure, fins el dia 10 de febrer, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del Papiol. Ja sigui per a una participació individual, en parella o en comparsa la inscripció és imprescindible per poder participar a la desfilada que tindrà lloc el proper dissabte 14 de febrer a la nit pels carrers del nostre poble.

El mateix dia de la inscripció, els participants que necessitin música en el passi de disfresses, hauran de portar la gravació en suport CD o memòria USB, i només amb la cançó escollida. En cas que no es lliuri la gravació l’organització no es farà responsable de la peça que soni en el moment de la desfilada. No s’acceptaran músiques el mateix dia de la Rua. En el cas de grups de menors, la inscripció l’haurà de realitzar una persona major de 18 anys.

Dissabte 14 de febrer
Dissabte 14 de febrer a les 20h començarà la gran Rua de Disfresses i Comparses al Carrer Dr. Trueta (Antics menjadors). Tots els participants arribaran a l'Ajuntament on la Reina del Carnestoltes inaugurarà la festa des del balcó de la Casa de la Vila. La Rua continuarà fins el Pavelló Municipal on tindrà lloc l'Exhibició i Desfilada de Disfresses i Comparses. Tot seguit els participants podran gaudir del Gran Ball de Carnestoltes.

Diumenge 15 ( a les 12h) el poble celebrarà el Carnestoltes infantil, a la Plaça de l'Esglesia, que conclourà amb un espectacle d'animació pels més petits. El divendres 13 de febrer la Biblioteca Municipal del Papiol Valentí Almirall acollirà un taller de maquillatge i xocolatada, per a nenes i nens de 0 a 12 anys.

Llotges per la desfilada
En aquest mateix període es posen de lloguer 15 llotges a un preu de 12 euros.
No es faran ni reserves ni lloguers per telèfon, la tramitació haurà de ser presencial.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: