Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Qüestionari sobre el futur de la Fira de la Cirera

Qüestionari sobre el futur de la Fira de la Cirera
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.03.16
El govern del Papiol està treballant en un nou plantejament de l’actual Fira de la Cirera, que té lloc a començaments de juny, per convertir-la en un esdeveniment rellevant a la comarca. Amb aquest objectiu, es proposa una enquesta als diferents agents que hi estan vinculats, com pagesos, entitats locals o comerços. També es convida a respondre el qüestionari als ciutadans. Les preguntes tenen a veure, per exemple, amb la temàtica, la localització o què s’hi ha trobat a faltar fins ara.

“Es tracta d’una fira que implica treballar en equip, des de diferents regidories (com agricultura, festes, cultura, promoció econòmica o turisme) —expliquen els regidors que se n’estan ocupant—. Volem que en les decisions sobre el futur de la fira participi més gent i per això hem plantejat aquest qüestionari, que tothom que vulgui pot contestar”.

El qüestionari estarà disponible a la pàgina web de l’Ajuntament fins dijous 10 de març. Hi podeu accedir a través d’aquest enllaç: http://www.elpapiol.cat/papiol/apartats/index.php?apartat=205

L’enquesta també estarà disponible en paper fins al mateix dia a l’Ajuntament (Oficina d’Atenció al Ciutadà) i a la biblioteca Valentí Almirall.

La primera Fira de la Cirera del Papiol va ser la de 1982. Aquest any arribarà a la 34ena edició.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: