Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Comença avui divendres 15 d’abril la 38ena edició de la Setmana Cultural del Papiol, amb un munt d’activitats per a tots els públics

Comença avui divendres 15 d’abril la 38ena edició de la Setmana Cultural del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Una de les propostes del cap de setmana és descobrir un dels tresors del Papiol
Data de publicació: 15.04.16
Cada any El Papiol, per primavera, pels volts de la diada de Sant Jordi, celebra la Setmana Cultural, que aquest any arriba a la 38ena edició. Comença divendres 15 d’abril i finalitzarà diumenge 1 de maig. Durant 15 dies, l’agenda cultural, social i esportiva el poble s’omplirà de tot tipus d’activitats proposades per les diverses associacions i entitats del municipi. Es tracta d’un dels esdeveniments anuals amb més participació ciutadana. Hi ha propostes per a tots els públics. Tant per als que viuen al Papiol com per als que viuen a prop i busquen propostes interessants per fer coses els caps de setmana d’aquest mes d’abril.

És l’Associació Setmana Cultural del Papiol qui s’encarrega d’organitzar-ho tot, amb la col•laboració de l’Ajuntament del Papiol, la Diputació de Barcelona i la Parròquia de Santa Eulàlia del Papiol. Hi col•laboren també els diferents centres educatius del Papiol, així com la biblioteca municipal o l’espai socioeducatiu infantil i juvenil.

PROGRAMACIÓ PER AQUEST CAP DE SETMANA

DIVENDRES 15 D’ABRIL

15.00 A 23.00 h – Gran partida de bingo al casal de la gent gran (amb berenar a les 18 h).

Organitza: Casal de la gent gran A. Figueras


DISSABTE 16 D’ABRIL

12.30 h - Inauguració de l’exposició ‘Descontextualització i creativitat’ de l’escultor local Eduard Serra, a la biblioteca municipal Valentí Almirall.

Organitza: Eduard Serra, biblioteca V. Almirall, 7C


16.00 h – Excursió guiada fins a l’ermita de La Salut i visita guiada al poblat ibèric que hi ha a prop d’aquest lloc. A partir de les 18.00 h hi haurà una xerrada sobre el tema a l’ermita (a càrrec del doctor en Història Antiga Josep Mª Solias Arís).

Organitza: Espai de Recerca del Patrimoni del Papiol


DIUMENGE 17 D’ABRIL

11.30 h – Xerrada ‘No perdre’m en el camí’ al Casal de la Dona.

Organitza: Grup Salut del Casal de la Dona


12.00 h – Xerrada-taller ‘Allibera’t de l’estrés’ a l’escola municipal de música.

Organitza: Mitja del Castell


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: