Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Aquesta nit coneixerem els guanyadors del concurs Elsa Garcia, en el marc de la ‘Nit literària’ al Castell

Guanyadora del Primer Premi 2015
Ampliar en una finestra emergent Guanyadora del Primer Premi 2015 Elsa Garcia
Data de publicació: 22.04.16
L’acte principal de la 38ena Setmana Cultural del Papiol (7C) és el que tindrà lloc aquesta nit al vespre a la sala d’actes del Castell: la ‘Nit literària’, un des actes més antics des que es va iniciar la Setmana Cultural, i l’entrega de premis del 8è concurs de narrativa curta del Papiol. La ‘Nit literària’ ha estat sempre un dels actes més destacats de la 7C, ja que és dels que més té a veure amb les lletres, la literatura i la celebració de la diada de Sant Jordi, dia del llibre a Catalunya. Durant l’acte, es llegiran textos de l’escriptor català Joaquim Carbó.

El programa d’actes i activitats de la 7C 2016 comencen avui divendres 22 d’abril amb la vetllada cultural dels alumnes de l’escola Pau Vila del Papiol. La vetllada, que aquest cop duu el títol ‘Som olímpics’, començarà a les 15 h, al poliesportiu municipal.

En relació al premi de narrativa breu, que té com a objectiu fomentar i promoure la creació literària en llengua catalana entre joves i adults, aquesta convocatòria ha rebut més d’una trentena de treballs d’arreu del Països Catalans. Sabrem avui, per fi, qui s’endu el primer premi (350 €) i el segon (250 €).

Aquesta nit literària i de premis estarà amenitzada per l’actuació del grup de cambra de l’Escola Municipal de Musica i Dansa del Papiol Miquel Pongiluppi.

Pel que fa a la resta d’activitats per al cap de setmana, el programa proposa per una xerrada-col•loqui al voltant del càncer, una gimcana fotogràfica, la pintada d’un mural, una exhibició de bicicletes rares, un espectacle infantil sobre la llegenda de Sant Jordi i una xerrada sobre educació. Pràcticament totes les activitats són gratuïtes.

La celebració de la diada de Sant Jordi el 23 d’abril al Papiol coincideix des de fa 38 anys amb la Setmana Cultural.

Aquesta edició, la 7C també coincideix amb la commemoració de les morts de 3 grans de la literatura universal: Cervantes (1547-1616), Shakespeare (1564-1616) i Llull (1232-1316). L’Associació Setmana Cultural del Papiol, organitzadora d’aquestes jornades papiolenques dedicades a la cultura, així ho ha fet constar a la portada del programa.

De cara a la setmana vinent, del 26 al 29 d’abril, la 7C proposa tot un seguit de propostes dedicades a la música i en què l’Escola Municipal de Musica i Dansa del Papiol Miquel Pongiluppi juga un paper molt important com a agent dinamitzador de la vida cultural de la localitat.


PROGRAMACIÓ 7C DEL 22 AL 24 D’ABRIL DE 2016

• DIVENDRES 22 D’ABRIL

15.00 h – Vetllada cultural amb l'espectacle ‘Som olímpics’ del l’escola Pau Vila, al poliesportiu municipal.

Organitza: escola Pau Vila del Papiol
Gratuït

21.30 h – Nit literària al Castell: lectura de textos de l’escriptor català Joaquim Carbó, entrega de premis del 8è concurs de narrativa curta Elsa Garcia i concert de cambra a càrrec dels alumnes de l’escola municipal de música M. Pongiluppi.

Organitza: Associació Setmana Cultural del Papiol
Gratuït

• DISSABTE 23 D’ABRIL

12.45 h – Xerrada-col•loqui ‘El càncer, la lluita de tots’, a l’Esbarjo. Amb el Ramon Salazar (oncòleg), Margarita Pellicer (ACCC) i Jordi Surà (directiu del FCB i president dels Special Olympics Games). En acabar hi haurà piscolabis.

Organitza: Penya Blaugrana del Papiol
Gratuït

• DIUMENGE 24 D’ABRIL

9.00 a 13.00 h – Gimcana fotogràfica. Lloc per a les inscripcions (fins a les 12.00 h): Pl. del Dr. Barberà.

Organitza: grup de fotografia del Papiol
2 €

11.00 a 14.00 h – Pintada popular i col•lectiva d’un mural a la plaça del Dr. Barberà

Organitza: Associació Setmana Cultural del Papiol
Gratuït


11.00 h – Al pati de l’escola Pau Vila hi haurà tota una sèrie de bicicletes rares per fer-hi una volta

Organitza: Associació Setmana Cultural del Papiol
Gratuït

12.00 h – Espectacle infantil ‘Sant Jordi i la princesa Poesia’, de la companyia Fes-t’ho com vulguis, a l’escola municipal de música i dansa

Organitza: Associació Setmana Cultural del Papiol
Gratuït

18.00 h – Xerrada sobre educació, a la biblioteca V. Almirall

Organitza: Esplai PaAmbTomàquet
Gratuït

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: