Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Carnestoltes 2017 al Papiol

Carnestoltes 2017 al Papiol
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.02.17
Com la cavalcada de Reis, el carnestoltes és un dels esdeveniments amb més participació al Papiol. Dissabte de carnestoltes, que enguany serà dissabte 25 de febrer, una multitudinària rua omplirà els carrers del poble. Les inscripcions per exhibir les disfresses a la passarel•la oficial del carnaval papiolenc s’han de fer a l’Ajuntament del 13 al 21 de febrer.

A partir de les 8 del vespre de dissabte 25 de febrer, una concorreguda rua de disfresses i comparses recorrerà els carrers del poble.

Al nostre poble, la Reina del carnestoltes és l’encarregada d’inaugurar cada any el carnaval des del balcó de l’Ajuntament. La papiolenca Sandra Gil ho farà aquest any.

A continuació, al poliesportiu municipal, tindrà lloc la desfilada oficial de disfresses i comparses; i després, una gran sessió de discomòbil popular i gratuïta. D’entre els participants de la desfilada, es triaran dues persones que seran proclamades Rei i Reina del proper carnestoltes del Papiol.

Les inscripcions prèvies per poder desfilar per la passarel•la del poliesportiu i exhibir les disfresses abans que comenci el ball s’han de fer a l’OAC de l’Ajuntament, del 13 al 21 de febrer. Us informaran de les condicions per participar-hi a la mateixa OAC.

L’endemà, diumenge 26 de febrer al matí, se celebrarà la festa infantil, amb una rua que finalitzarà al pavelló poliesportiu, on hi haurà un espectacle d’animació amb el grup Xarop de Canya. Tot això a partir de les 12 h.

MÉS ACTIVITATS DE CARNAVAL

La biblioteca Valentí Almirall i la penya Elskquedem han programat també activitats que acabaran de farcir el programa de les festes de Carnestoltes 2017 del Papiol: un taller infantil de màscares (dijous 23) i un taller de maquillatge amb xocolatada (dissabte 25).

Per la seva banda, els avis i àvies del Casal de la Gent Gran Alexandre Figueras del Papiol també estan organitzant una festa per celebrar el carnaval amb un ball i berenar que es farà diumenge 26 de febrer a la tarda, al casal. Hi conviden a tothom.
Podeu consultar la versió en pdf del programa de les festes de Carnaval del Papiol.

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: