Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Ja ha passat el Carnestoltes...

Ja ha passat el Carnestoltes...
Ampliar en una finestra emergent Sandra Gil entregant la corona de Reina a la seva successora, Yolanda Cerón
Ja ha passat el Carnestoltes...
Ampliar en una finestra emergent Sandra Gil, Albert Véliz, Adrià Rius (regidor de Festes), Oriol Martínez i Yolanda Cerón
Data de publicació: 27.02.17
Ja ha passat el Carnestoltes. I després que aquest dimecres 1 de març s’enterri la sardina, començarà el període de quaranta dies previs a la Setmana Santa, que aquest any se celebrarà del 14 al 17 d’abril. El Papiol aquest cap de setmana ha celebrat el Carnaval, una festa esbojarrada que tradicionalment posa fi als dies de disbauxa precedents a la Quaresma.

El Carnestoltes al Papiol s’ha celebrat amb rues i balls de disfresses i comparses, que han tingut lloc aquest passat dissabte i diumenge. La Reina del Carnestoltes de l’any passat, Sandra Gil, va cedir dissabte el seu títol a una altra papiolenca, Yolanda Cerón, qui serà l’encarregada d’inaugurar el Carnaval papiolenc l’any vinent.

De disfresses, n’hi hagut de tot tipus, des de les més tradicionals, que feien referència al regne animal, per exemple, fins a les més originals, com les de la comparsa de la nova Reina, que representava un equip força singular de natació “desincronitzada”. El títol honorífic de Rei del Carnestoltes el va cedir Oriol Martínez al seu successor, Albert Véliz.

Nens, joves, adults i grans s’ho han passat d’allò més bé. La festa del casal d’avis va marcar la cloenda, ahir a la tarda, del Carnaval 2017 al Papiol.

Premis a les comparses participants en la desfilada oficial del ball de dissabte:

Primer premi: “Desincronizadas”
Segon premi: “Village People”
Tercer Premi: “Revolució a la Selva”
Premi Joves Promeses: “Els bitxos del Papiol”

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: