Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Dues mares de Cria Papiol a punt de publicar un llibre il•lustrat per a nens

Dues mares de Cria Papiol a punt de publicar un llibre il•lustrat per a nens
Ampliar en una finestra emergent El ratolinet Ratoncito és el protagonista d'aquest conte
Dues mares de Cria Papiol a punt de publicar un llibre il•lustrat per a nens
Ampliar en una finestra emergent El llibre inclou il·lustracions en color i en blanc i negre
Dues mares de Cria Papiol a punt de publicar un llibre il•lustrat per a nens
Ampliar en una finestra emergent Les autores
Data de publicació: 27.02.17
Les papiolenques Ángela Flores i Mary Rodríguez, totes dues vinculades a l’associació de criança Cria Papiol, estan a punt de publicar un conte infantil amb il•lustracions. La voluntat és ajudar els nens i nenes que comencen el “col•le” i que s’hi han d’adaptar. El podrem gaudir abans de Sant Jordi. El projecte l’han finançat a través d’una campanya de Verkami, que ha seduït micromecenes d’arreu, que han aportat molt més de la quantitat que necessitaven per a la publicació dels 100 primers exemplars.

Amb la finalitat d’acompanyar els infants i les seves famílies en el procés d’adaptació que implica començar l’escola, el llibre compta amb l’assessorament de diversos professionals de l’educació, com Tania García, experta en Educació Respectuosa i assessora familiar, que signa l’epíleg adreçat als adults que contindrà la publicació.

El conte es titularà ‘Lléname de besos el bolsillo’ i parlarà de la història i dels sentiments d’un ratolinet anomenat Ratoncito, al qual tot se li fa una muntanya perquè acaba de començar el 'col•le'.

L’editorial Cuatro Hojas editarà la història, que constarà, a banda de l’epíleg, de 36 pàgines, amb 18 il•lustracions d’aquarel•la, la majoria en color i alguna en blanc i negre.

'Lléname de besos el bolsillo' ha estat escrit i il•lustrat per les pròpies Àngela i Mary (coneguda a les xarxes socials com Trentaonze). Totes dues, inspirades en l’experiència dels seus fills, han engegat aquest projecte sota el nom de Karluka. Karluka surt del nom dels fills de cadascuna: Karla i Luca, de tres anys, que el passat setembre van passar pel mateix tràngol que el protagonista del conte, quan van començar a anar a l’escola Pau Vila del Papiol.

Gràcies a la campanya feta a través de la plataforma Verkami, han pogut aconseguir, fins ara, petites aportacions econòmiques per a la publicació d’uns 150 exemplars.

Els mecenes rebran diverses recompenses en funció de la quantitat aportada. Per exemple, a partir de l’aportació de 17 euros, rebran un exemplar del conte dedicat.

De moment, amb el total de les aportacions han superat la xifra de 2.000 euros. La campanya encara està oberta: https://www.verkami.com/projects/17039-llename-de-besos-el-bolsillo.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: