Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El Papiol a la campanya turística El SuperMes 2017

El Papiol a la campanya turística El SuperMes 2017
Ampliar en una finestra emergent Un reclam perquè les famílies de la comarca a visitin el nostre museu
Data de publicació: 28.03.17
Amb l’objectiu de promocionar els atractius turístics de tots municipis de la nostra comarca, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat torna a organitzar la campanya El SuperMes, adreçada al públic familiar. Durant tot el mes d’abril, les famílies podreu trobar al web www.elsupermes.cat un munt de propostes, amb descomptes especials o gratuïtes. A través del portal web de la campanya, El Papiol convida les famílies de la comarca a visitar el nostre museu.

Durant tot l’abril, les famílies poden consultar el web www.elsupermes.cat per veure quines activitats poden fer a la comarca: propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci, que ofereixen durant tot el mes entitats i empreses.

Quan hi entrin, veuran que DIUMENGE 30 D’ABRIL es pot visitar el Museu del Papiol.

El SuperMes —que aquest any arriba a la segona edició després de l’èxit que va tenir l’any passat— es recolzarà de nou amb una important campanya de promoció i publicitat a mitjans de comunicació, als transports, al carrer...
(VÍDEO/SPOT: https://youtu.be/33dHYKVW4us)

COM FUNCIONA LA CAMPANYA?

1.Visitar el web
La visita a la pàgina web on estan penjades totes les propostes familiars és imprescindible per descobrir tota l’oferta i per activar les promocions: http://www.elsupermes.cat/

2.Activar la promoció escollida i demanar-ne el cupó
A través del web les famílies escolliran les promocions i facilitaran el seu correu electrònic per rebre la confirmació d’haver activat la promoció (cupó).

3.Mostrar el cupó
Per poder gaudir dels descomptes, les famílies hauran de mostrar als establiments participants els cupons de les promocions en format digital a través dels seus mòbils o bé en format paper.

------------------------------------
EL SUPERCONCURS
En el mateix web de la campanya hi ha un apartat específic per a un concurs online. Aquest concurs servirà per trobar la família ambaixadora del Baix Llobregat. Tots els participants al Supermes podran compartir la seva superexperiència turística a la comarca, i amb això aspiraran a guanyar un privilegi de premi: un any ple de visites i activitats d’oci i turisme al Baix Llobregat.
------------------------------------

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: