Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La pel•lícula dels avis d’aquest any es titula ‘De vacances’ i promociona turísticament el nostre poble

La pel•lícula dels avis d’aquest any es titula ‘De vacances’ i promociona turísticament el nostre poble
Ampliar en una finestra emergent Dos dels protagonistes de la pel·lícula
Data de publicació: 31.05.17
Per tercer any consecutiu, un grup d’avis i àvies del Papiol han participat en el taller cinematogràfic impulsat per les regidories de Gent Gran i Serveis Socials i adreçat a la gent gran del poble. El taller, un cop més, ha consistit a gravar una pel•lícula, un migmetratge que compta, entre el repartiment, amb alguns actors i actrius de certa reputació, que ja han intervingut a les dues pel•lícules anteriors.

La cinta, que es titula ‘De vacances’, s’estrenarà al públic per la Festa Major, durant la nit del cinema a la fresca. Ahir, els protagonistes del film van assistir a la premier. La pel•lícula, aquest any, narra les aventures d’un grup de turistes que fan un tour pels llocs més emblemàtics del poble del Papiol.

Un cop més, és una història en clau d’humor i amb tocs surrealistes, en què, com ja era d’esperar, no falten els tiberis i les festes.

La productora que ha dinamitzat la iniciativa és la mateixa de l’any passat, Associació Cultural D.A.U.S. Han pogut participar en el rodatge tots els avis i àvies que van voler apuntar-s’hi quan aquest any se’ls va tornar a fer la proposta.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: