Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Revetlla de Sant Joan 2017 al Papiol, aquest any amb sopar popular

Revetlla de Sant Joan 2017 al Papiol, aquest any amb sopar popular
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 21.06.17
El Papiol es torna a organitzar per donar la benvinguda al solstici d’estiu amb la celebració de la Revetlla de Sant Joan, aquest divendres 23 de juny. La festa començarà a la tarda amb la rebuda de la Flama del Canigó, amb la qual s’encendrà una foguera a l’esplanada contigua a la pista ludicoesportiva. Aquest any es proposa que tothom qui vulgui hi dugui el sopar. Després d’aquest sopar popular, hi començarà la tercera Festa de la Bombeta del Papiol.

Tindrem una festa popular organitzada, conjuntament, per l’Ajuntament, entitats locals i penyes del poble: Tradicions i Costums, Diables del Papiol, Esplai Pa Amb Tomàquet, Associació Excursionista Les Escletxes, Esport Base i penya Los Mitos.---------------------------------------------
Arribada de la Flama al Papiol
---------------------------------------------
L’entitat Tradicions i Costums del Papiol, en col•laboració amb l’Ajuntament, s’ha encarregat de mantenir la tradició de la Flama del Canigó al nostre municipi. Actualment, també compten amb la col•laboració de l’Associació Excursionista Les Escletxes, un grup de papiolencs i papiolenques aficionats a la muntanya que es desplacen al Canigó a buscar la Flama i la duen fins a l’entrada del poble, on la recullen els nens i nenes de l’Esport Base del Papiol i l’esplai Pa Amb Tomàquet, que l’acaben de portar fent relleus fins al lloc de l’encesa de la foguera.

---------------------------------------------
Encesa de la foguera amb la Flama del Canigó
---------------------------------------------
Al vespre, cap a les 19.30 h, la Flama del Canigó arribarà al lloc on s’encendrà la foguera, al solar que hi ha al costat de la pista ludicoesportiva, davant de l’antiga bòbila del Cast. Un cop encesa la foguera, es llegirà la proclama de la Flama del Canigó i es convidarà als assistents, com s’ha fet des de fa molts anys, alfàbrega, coca i vi bo.

---------------------------------------------
Sopar popular i 3a Festa de la Bombeta del Papiol
---------------------------------------------
Com a novetat, l’Ajuntament del Papiol hi instal•larà taules i cadires a la pista ludicoesportiva perquè tothom qui vulgui hi dugui el sopar. Després de sopar tots plegats, a partir de les 23 h, la pista acollir la tercera edició de la Festa de la Bombeta, una festa gratuïta ideada pels Diables del Papiol i la penya Los Mitos.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: