Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Celebracions de Santa Eulàlia de Mèrida, copatrona del Papiol (del 10 al 17 de desembre)

Celebracions de Santa Eulàlia de Mèrida, copatrona del Papiol (del 10 al 17 de desembre)
Ampliar en una finestra emergent Santa Eulàlia proposa una exposició de pessebres
Data de publicació: 04.12.17
El 10 de desembre El Papiol celebra la festivitat de la seva copatrona, Santa Eulàlia de Mèrida. En el seu honor, s’organitzen cada any un seguit d’activitats a la localitat. El programa d’enguany ens prepara clarament per a l’arribada de les festes nadalenques. Alguns dels actes, fins i tot, fan referència al significat del Nadal i a la seva simbologia.

La celebració començarà aquest diumenge 10 de desembre al migdia, amb la Missa de Santa Eulàlia, a l’Església. A continuació, tindrà lloc a la Biblioteca la inauguració de l’exposició que ha preparat el Museu del Papiol: ‘Exposició de pessebres i recull fotogràfic dels pessebres vivents del Papiol’. L’exposició arreplega diferents representacions del naixement de Jesús fetes per diversos papiolencs i papiolenques. Tot seguit, la papiolenca Mercè Asunción farà una conferència sobre el significats dels pessebres i les simbologies del Nadal.

Per continuar explorant sobre què vol dir Nadal i què significa, Santa Eulàlia ens proposa de cara al dissabte 16 de desembre, després d’un correfoc familiar, l’espectacle ‘El poema de Nadal’ de Josep Mª de Sagarra, interpretat pels molinencs Pere Raich (actor), Montse Torán i Cèlia Prats (cantants). Un espectacle intimista que tindrà lloc al Castell, al vespre, i que ens farà pensar en la necessitat de reconnectar-nos amb la nostra part més bondadosa, amorosa, compassiva, neta i innocent. El Castell del Papiol serà l’escenari de la proposta.

El programa de Santa Eulàlia 2017 també tindrem tallers infantils, que també faran referència al Nadal. No falten les propostes al voltant de l’activitat esportiva ni la diversió nocturna per als jovent.

Dissabte 16, l’Església del Papiol acollirà el Concert de Santa Eulàlia, amb la Societat Coral La Perdiu i el cor infantil de l’Escola Liceu Politècnic de Rubí. Aquesta activitat, com moltes altres de recollides en el programa, proposen la recaptació de fons per a La Marató. En aquest sentit, destaquen les activitats programades per al matí de diumenge 17 de desembre al camp de futbol, unes activitats obertes i per a tota la família organitzades per entitats del Papiol i el CEM El Papiol.Foto: Joan Vidal. Pessebre en construcció per l’Hector Carbonell per a l’exposició del Museu. Les figures estan sota la reproducció que ha fet l’Hèctor del pont de l’Esbarjo.


(Des d’aquí, podeu descarregar-vos el pdf del programa).

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: