Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Es comença a definir com serà el nou centre cultural polivalent

Es comença a definir com serà el nou centre cultural polivalent
Ampliar en una finestra emergent El nou centre polivalent tindrà una sala amb escenari i grades retràctils
Data de publicació: 16.01.18
El nou centre sociocultural del Papiol s’ubicarà al carrer de Ca n’Esteve de la Font, davant de la biblioteca municipal. El projecte compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona. La Diputació ha fet un estudi i proposa com ha de ser el futur equipament.

La construcció d’un equipament municipal polivalent al Papiol per a usos lúdics i culturals és un dels grans projectes de poble en què el govern municipal treballa des de l’inici del mandat per cobrir la necessitat de la manca d’un espai que doni cabuda en condicions adequades a les moltes i diverses activitats que s’impulsen tant des de l’Ajuntament com des de les diferents associacions i entitats locals.

Les propostes de la Diputació de com ha de ser el centre s’han fet després d’analitzar diferents aspectes de la vida sociocultural del municipi, com el tipus d’activitats que s’hi fan o els espais on es desenvolupen actualment. S’han escoltat també les demandes de tots els agents socioculturals del poble.

El nou equipament tindrà una sala amb escenari i grades retràctils

Es proposa que la nova instal•lació tingui una sala polivalent amb capacitat per a unes 1.300 persones no assegudes, amb escenari integrat, cabina de control tècnic i grades retràctils amb 250 seients. Que també tingui camerinos, magatzems, aules taller, un despatx de coordinació i un vestíbul que permeti fer exposicions.

L’estudi lliurat per la Diputació a l’Ajuntament presenta dues alternatives per al projecte. La diferència bàsica rau en els de metres quadrats totals de l’equipament. Es cost, en funció de les actuacions, pot ser de 3,2 M o 3,8 M d’euros.

El treball fet per la Diputació ha de servir ara perquè els arquitectes elaborin la proposta final.

Centre dinamitzador de la vida sociocultural


El nou equipament es construirà davant de la biblioteca municipal. Entre els dos edificis es farà una plaça amb porxo que unirà les dues instal•lacions i on també es podran fer activitats. La idea és que els dos equipaments es complementin i centralitzin la dinàmica de la vida sociocultural del Papiol.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: