Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El vicepresident tercer de la Diputació visita el Papiol per tractar temes com les obres del poliesportiu o el futur equipament cultural

El vicepresident tercer de la Diputació visita el Papiol
Ampliar en una finestra emergent D’esquerra a dreta: Montse Garcés, Jordi Bou, Martí Pujol, Joan Borràs i Josep González Cambray
Data de publicació: 13.04.16
Martí Pujol, vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, va venir ahir per primer cop al Papiol per trobar-se amb alguns dels membres de l’equip de govern municipal. Martí Pujol, que és president delegat de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació, va venir acompanyat de Josep González Cambray, coordinador d’aquesta àrea. La trobada va servir per parlar de temes relacionats amb les seves competències.

L’alcalde del Papiol, Joan Borràs, el primer tinent d’alcalde i la tercera tinent d’alcalde, Jordi Bou i Montse Garcés, van rebre a l’Ajuntament els responsables de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació. Van tenir converses sobre les obres que s’han de fer al poliesportiu municipal, el manteniment de la biblioteca Valentí Almirall o el futur centre sociocultural del Papiol, així com de com hi pot col•laborar la Diputació.

En el marc de la reunió, també es va parlar del paper que té aquesta administració de donar suport tècnic, econòmic i tecnològic als ajuntaments perquè puguin prestar serveis locals de qualitat.

Era la primera vegada que els responsables de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació visitaven el Papiol. Amb l’objectiu que coneguessin una mica el poble i els equipaments municipals, van fer una passejada i van visitar la biblioteca i el poliesportiu.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: