Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Aquest diumenge al Papiol, a peu pel bosc amb el GEP o en bici per la carretera amb GALVESPORT

Aquest diumenge al Papiol, a peu pel bosc amb el GEP o en bici per la carretera amb GALVESPORT
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.05.16
Anunciem la matinal de ciclisme de carretera que tindrà lloc diumenge 29 de maig a la zona del polígon Industrial Sud del Papiol. Una carrera de 60 km organitzada per vuitè any consecutiu pel club ciclista GALVESPORT, amb la col•laboració del club Bicimuntanya del Papiol i de l’Ajuntament. L’esdeveniment coincideix amb la 30a edició de la Caminada Popular pels paratges boscosos del terme municipal i que organitza el Grup Excursionista del Papiol (GEP), també amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Pel que fa a la cita ciclista, parlem del 8è GRAN PREMI CICLISTA VILA DEL PAPIOL, una carrera que puntua per a la Xallenge Catalana de Veterans 2016. En aquesta carrera poden participar ciclistes de la categoria de veterans federats a la Federació Catalana de Ciclisme. Les modalitats, masculines i femenines, d’aquest premi són Master 40, Master 50 i Master 60. La carrera començarà a les 10 del matí. Al palmarès de la competició, cada any, hi figuren els ciclistes veterans més destacats de Catalunya.

Quant a la 30a CAMINADA DEL GEP, Les inscripcions es poden fer fins dissabte a la farmàcia del Papiol. El mateix diumenge també hi haurà temps d’apuntar-s’hi. La 30a caminada del GEP té el lloc de sortida a la plaça de Gaudí (La Florida) i el d’arribada a la plaça dels països catalans. El preu de la inscripció és de 6 €, si es fa anticipadament a la farmàcia; i de 7 € si es fa el mateix diumenge a la sortida. Aquesta activitat començarà a les 8 del matí.Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: