Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L’Esport Base del Papiol celebra aquest dissabte el seu 25è aniversari

L’Esport Base del Papiol celebra aquest dissabte el seu 25è aniversari
Ampliar en una finestra emergent
L’Esport Base del Papiol celebra aquest dissabte el seu 25è aniversari
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.06.16
L’entitat local Esport Base del Papiol fa 25 anys. Per celebrar-ho, aquest dissabte 11 de juny, convida a tota la població a una festa que durarà tot el dia. La festa coincideix amb la cloenda de la temporada. L’entitat, l’objectiu de la qual és formar els nens i nenes com a persones a través de la pràctica esportiva, convida a totes les persones que hi han format part al llarg d’aquests 25 anys a participar en els partits programats al llarg de la jornada.

A l’Esport Base, hi ha apuntats uns 140 infants i joves d’entre 5 i 16 anys que s’inicien en la pràctica del futbol, el bàsquet, l’handbol i dels esports en general. A banda de desenvolupar al poble una activitat marcadament esportiva, també contribueix activament a dinamitzar la vida social i cultural del municipi. Organitzen esdeveniments com la Cursa Popular del Papiol, dins de la Setmana Cultural, i participen en d’altres. Per Sant Joan, per exemple, s’encarreguen que de l’arribada a la població de la Flama del Canigó. Això serà ben aviat.

Pel que fa a la festa de dissabte, començarà cap a dos quarts d’onze al camp de futbol municipal. Hi haurà activitats lúdiques i “refrescants”. L’organització de la festa recomana als assistents que duguin banyador, tovallola i xancletes. Totes les activitats del dia estan pensades per gaudir en família.

A la tarda, a partir de dos quarts de set, s’han organitzat diversos partits multitudinaris de futbol, bàsquet i handbol. Multitudinaris perquè es convida a jugar-hi a tothom que hagi passat per l’Esport Base els darrers 25 anys.

La jornada festiva s’allargarà fins a la nit. Al camp de futbol hi haurà un sopar de germanor amb concert. Hi actuaran el grup local Metemía lopeor, el papiolenc Pedro Javier Hermosilla i el disc jockey Niño.

Les fotografies estan baixades del web de l’Esport Base (http://esportbasedelpapiol.com) i són de la festa que es va fer fa mesos per presentar les diferents formacions de l’entitat aquest curs 2015-2016.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: