Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Futbol - La UE Papiol comença la pretemporada amb una junta nova

Futbol - La UE Papiol comença la pretemporada amb una junta nova
Ampliar en una finestra emergent Camp de futbol municipal
Data de publicació: 23.08.16
Aquesta setmana, la Unió Esportiva Papiol reprèn l’activitat amb dos partits de l’equip Amateur (3a catalana) que es disputaran a casa. La temporada s’ha iniciat sota la direcció d’un nou president i una junta renovada, que ja hi estan exercint. L'equip comptarà aquest curs amb més jugadors papiolencs.

L’inici del curs esportiu per al club de futbol local coincideix amb el relleu de la directiva, el president de la qual és ara el papiolenc Toni Molina. L'assemblea de socis en relació a la renovació de l’equip gestor de l’entitat va tenir lloc el passat 1 d’agost. La candidatura de Molina ha estat l’única a presentar-se a la convocatòria i, per tant, no caldrà convocar eleccions el dia 1 de setembre.

Primers partits: El segon partit de pretemporada tindrà lloc dijous 25 d’agost a les 20 h. El rivals, l’equip de la població veïna de Vallvidrera. Pel que fa al cap de setmana, els papiolencs tornaran a la càrrega contra el Masquefa (també veïns), dissabte 27 d’agost, a les 19 h. Tots dos es jugaran al camp municipal de futbol del Papiol.

El primer partit de pretemporada, el van jugar diumenge passat, també a casa, contra el Can Boixeres (L'Hospitalet de Llobregat), amb el resultat final de 2 a 4 a favor de l’equip visitant.

Un dels aspectes destacables d’aquesta nova temporada, segons el tècnic municipal d’Esports, David Mustieles, és que l’equip Amateur tindrà més jugadors del poble a les seves files.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: