Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Mitja del Castell del Papiol Kids: la primera trail per a nens del Baix Llobregat (13 nov. 2016)

Mitja del Castell del Papiol Kids 2016
Ampliar en una finestra emergent Més informació: www.mitjadelcastell.com
Data de publicació: 09.11.16
Aquest diumenge 13 de novembre tindrà lloc al Papiol un esdeveniment esportiu popular innovador: la primera cursa de muntanya per a nens de la comarca, una versió de la trail papiolenca Mitja del Castell per a corredors i corredores fins a 14 anys. Parlem de la Mitja del Castell Kids del Papiol, un a iniciativa que podria ser el primer pas cap a la creació d’una escola infantil de trail al Baix Llobregat.

Es presenta com la primera carrera infantil de muntanya de la comarca. L’entitat esportiva CorreCAT agafo (representada pels corredors papiolencs Jordi Molina, Pedro Díaz y David Prats) està al darrera de la iniciativa.

Els corredors i corredores que s’hi han inscrit ja fa dies que s’entrenen, de cara a fer un bon temps en completar el recorregut que la cursa proposa. De fet, se’n proposen tres, de circuits. Això sí, tots tres pel Parc Natural de Collserola. En els tres casos, el punt de sortida i de meta s’ha situat a Les Escletxes del Papiol. Així, hi haurà una mitja mini (1.000 metres), i una mitja kids (1.500 metres), i una mitja per a joves (3.000 metres). Els corredors participaran en les diferents categories que s’han establert per franges d’edat.

Al darrera de iniciatives com la trail Mitja del Castell del Papiol (que el passat 16 d’octubre va arribar a la 3a edició) i, ara, la Mitja del Castell Kids, hi ha els objectius de promocionar aquest esport entre adults i petits, perquè tota la família en pugui gaudir, i promocionar els espais naturals amb què compta el terme municipal del Papiol, un poble amb uns habitants molt aficionats a fer esport al seu entorn.

Tots els participants obtindran medalles i samarretes. Al final, hi haurà una botifarrada.

Més informació: www.mitjadelcastell.com

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: