Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El Papiol assegura el futur de les curses de muntanya amb la primera trail infantil del Baix Llobregat

El Papiol assegura el futur de les curses de muntanya amb la primera trail infantil del Baix Llobregat
Ampliar en una finestra emergent Els nens del Papiol aprenen de ben petits a fer esport i a gaudir del seu patrimoni natural
Data de publicació: 14.11.16
Al Papiol, l’afició a les curses de muntanya (trails) va per llarg. Com a prova, els més de 200 participants de menys de 14 anys que diumenge 13 de novembre van córrer en la primera Mitja del Castell kids del Papiol, la primera trail per a nens i nenes del Baix Llobregat, pels paratges papiolencs més verds, dins del Parc Natural de Collserola.

La iniciativa, que ha sortit dels organitzadors de la Mitja del Castell del Papiol (una competició per a adults que ja ha arribat a la tercera edició), podria ser el primer pas cap a la creació d’una escola infantil de trail a la comarca.

Els impulsor de la carrera, pares aficionats a les curses de muntanya, han volgut encomanar la seva passió als seus fills i crear un esdeveniment especialment pensat perquè els petits en fossin els protagonistes.

Trobareu les classificacions a l’enllaç següent: https://www.runmagazine.es/156593-2/. Més enllà dels temps aconseguits, però, el que importa és participar: aquest és l’esperit dels esdeveniments organitzats sota la marca Mitja del Castell del Papiol.

Tenint en compte aquests valors, tots els nens i nenes que van córrer ahir a la primera Mitja del Castell Kids del Papiol van ser guanyadors i guanyadores. Molts d’ells són veïns i veïnes del Papiol, però la cursa va cridar també l’atenció de petits aficionats a aquest esport residents a poblacions veïnes.

(Fotografia de l'organització)

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: