Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El CEM El Papiol comptarà amb 200 m2 més d’instal•lacions per a activitats esportives

 El CEM El Papiol comptarà amb 200 m2 més d’instal•lacions per a activitats esportives
Ampliar en una finestra emergent Aquest espai quedarà convertit en noves sales per al CEM
Data de publicació: 03.08.17
Durant aquest estiu, es faran una sèrie de treballs de millora i ampliació de les instal•lacions del Centre Esportiu Municipal (CEM) El Papiol. Les obres es poden fer gràcies al fet que la part del complex que fins ara funcionava com a magatzem de la brigada municipal ha quedat buit. Aquest espai quedarà convertit en noves sales per activitats esportives.

La brigada municipal del Papiol compta des de començaments de novembre de l’any passat un nou magatzem, a una nau del carrer de Narcís Monturiol, a la zona industrial; a la mateixa nau on també funciona des del passat mes d’abril la nova Oficina de Promoció Econòmica del Papiol. El lloguer d’aquest espai ha permès a l'Ajuntament ubicar en un sol lloc i centralitzar tot el material que necessiten els brigadiers per fer la seva feina; i ara fa que pugui tirar endavant l’ampliació del CEM.

A l’espai que ha quedat alliberat a l’edifici del CEM, d’uns 200 metres quadrats, s’hi farà una nova sala de fitnes, un nou espai per a ciclisme de sala (spinning), un nou espai d’entrenament funcional i noves sales per activitats dirigides. D’aquesta manera, segons Montse Garcés, regidora d’Esports del Papiol, es vol 'atendre una demanda ciutadana i cobrir una necessitat; i potenciar la pràctica de l’esport i d’una vida saludable al Papiol”.

D’altra banda, es renovarà la recepció del centre, s’hi instal•larà un nou sistema de biomassa per escalfar l’aigua calenta i es renovarà el sistema energètic de plaques solars.

Des del CEM, es treballa perquè les obres ocasionin les mínimes molèsties als usuaris i usuàries del complex municipal. En aquest sentit, durant el temps que duri la reforma, informaran sobre les obres a les xarxes socials, als panells informatius del centre i en l’enllaç següent: cempapiol.cat/obres

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: