Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Modificació de les dates per pagar els impostos i taxes municipals

Modificació de les dates per pagar els impostos i taxes municipals
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.01.17
L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona, que gestiona i recapta els tributs municipals de més de 300 municipis de la província de Barcelona, entre ells, El Papiol, ha modificat per al 2017 les dates de pagament d’impostos i taxes. Davant dels canvis (que afecten tant als ciutadans que els tenen domiciliats pel banc com als qui no), l’Ajuntament del Papiol recomana als contribuents que es fixin amb atenció en les noves dates i terminis.

Estem obligats per llei a conèixer quan hem de pagar els tributs

És important tenir present el calendari fiscal per evitar recàrrecs i no refiar-nos de rebre per correu postal la corresponent carta de pagament, ja que la llei diu que és responsabilitat del contribuent estar al cas de les dates.

La domiciliació bancària resulta útil per no descuidar-nos de fer els pagaments

Una manera d’evitar les molèsties que comporta no fer els pagaments dels tributs quan toca és la domiciliació bancària dels rebuts perquè us siguin carregats en el vostre compte.

Això sí, els heu de tenir domiciliats abans del dia 20 del mes anterior al mes en què finalitza el període per abonar cada concepte.

Posem com a exemple l’impost de circulació dels vehicles: s’haurà de pagar entre l’1 de març i el 3 de maig. Si voleu domiciliar aquest impost, ho heu de demanar abans del dia 20 de febrer.

Si l’ordre de domiciliació es fa en una data posterior, la petició tindrà efectes l'any vinent o, en cas de rebuts fraccionats, en la propera fracció.

Demaneu informació a l’OAC

Podeu tramitar la domiciliació dels vostres impostos i taxes municipals a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament, a la vostra oficina bancària o a través del portal web de l’ORGT de la Diputació de Barcelona: https://orgt.diba.cat.
Podeu consultar tots els terminis als dos documents pdf adjunts a aquesta informació (a sota d'on diu 'Recursos relacionats').

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: