Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Joves contra la violència masclista

Joves contra la violència masclista
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 04.10.16
‘Talla ja’ és el concurs de microrelats, audiovisuals, cançons i imatges al voltant de la violència de gènere que organitza el Consell Comarcal del Baix Llobregat adreçat al jovent. L’Ajuntament del Papiol, des de la regidoria de Joventut i la de Dona, anima a les noies i als nois del poble a participar-hi. Fins al 17 d’octubre hi ha temps per presentar els treballs. La finalitat és promoure les relacions igualitàries. El premi és de 400 euros.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones, el 25 de novembre, el Servei Comarcal de Joventut i el Consell de les Dones del Baix Llobregat organitzen un concurs perquè els nois i noies de la comarca presentin treballs que continguin un missatge de rebuig contra la violència masclista.

Els treballs es poden presentar en diferents formats: microrelat (145 caràcters màx.), audiovisual (1 minut màx.), cançó (2 minuts màx.), imatge (es pot retocar i ha de pesar 300 píxels màx.). Hi haurà una única guanyadora o un únic guanyador i el premi serà de 400 €.

L’objectiu de la iniciativa és promoure les relacions igualitàries entre els més joves. El concurs s’ha pensat perquè hi participin nois i noies d’entre 15 i 30 anys. Cada participant pot presentar una obra original inèdita.

Per a més informació sobre el concurs i sobre com presentar els treballs:
http://elbaixllobregat.cat/formulari/concurs-talla-ja-2016


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: